Ostani doma
Novosti / Hrvatska

gdje je gradonačelnik?

VIDEO Legendarna bakica s Dolca o prvih 100 dana gradonačelnika Tomaševića: 'Još nije došao do mene...'

Ja sam prva kumica Dolca, 61 godinu sam ovdje na istom mjestu, rekla nam je Đurđica Janečić

Na zagrebačkom Dolcu među kumicama vlada, najblaže rečeno, veliko nestrpljenje. Naime, požalile su nam se da otkako je preuzeo vlast u Zagrebu, novi gradonačelnik Tomislav Tomašević nije ih došao obići niti posjetiti.

Među njima je i legendarna kumica, gospođa Đurđica Janečić, prema kojoj je i napravljen kip, simbol najpoznatije tržnice u glavnom gradu.

Vezana vijest

Tomislav Tomašević

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Ja sam prva kumica Dolca, 61 godinu sam ovdje na istom mjestu. Po meni je pravljen kip. I novi gradonačelnik još nikako nije bio kod mene'', požalila nam se gđa Janečić.

Nedavno smo u anketi pitali svoje čitatelje jesu li zadovoljni Tomaševićevim radom na čelu Zagreba, njih 1.160 je odlučilo podijeliti svoje mišljenje. 

Većina ih je zadovoljna s radom novog gradonačelnika te je njih 539 (46 posto) odgovorilo kako je Tomašević odlično počeo s radom. Drugi dio građana smatra da u ova dva mjeseca nije došlo do nikakve vidljive promjene u gradu, njih 237 točnije 20 posto. 384 čitatelja smatra da je prerano za reći je li došlo do ikakve promjene.

Sve u svemu, sudeći prema našoj anketi, Tomašević je zadržao povjerenje građana, ali i visoka očekivanja ostaju. Zato se nadamo da će ga put čim prije odvesti i prema Dolcu da čuje mišljenje vrijednih kumica koje željno iščekuju njegov posjet.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!