Ostani doma
Novosti / Hrvatska

sreća u nesreći

Komad fasade u Osijeku pao u kolica s bebom! Majka u šoku: 'Koliki je komad pao, mogao je ozlijediti i odraslu osobu'

Komad fasade u Osijeku pao u kolica s bebom! Majka u šoku: 'Koliki je komad pao, mogao je ozlijediti i odraslu osobu'
Marko Mrkonjić/Pixsell

Sa zgrade na adresi Županijska ulica 11 pao je komad fasade u kolica u kojima se nalazila beba stara tek nekoliko mjeseci

Marina Vejić doživjela je pravi šok dok je s mužem i bebom u ponedjeljak ujutro šetala psa Osijekom.

"Prvi tren nije mi bilo jasno što se dogodilo a onda sam podigla bebu da se uvjerim da je dobro. Beba nije ni zaplakala ali zato sam ja jer sam shvatila što je moglo biti", rekla je Vejić za Večernji list.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, sa zgrade na adresi Županijska ulica 11 pao je komad fasade u kolica u kojima se nalazila beba stara tek nekoliko mjeseci. Srećom palo je pored nogica, a dio i pored kolica. 

"Nakon što se to dogodilo mi smo pozvonili predstavnicima stanara da izađu. Odmah su gospodin i gospođa izašli i ispričali se. Objasnili su nam da znaju da je to problem i da su već prikupili sve da se fasada sanira, ali Grad je trebao sudjelovati i u zadnji tren je odustao. Tako da pregovori još traju - govori nam sugovornica pa dodaje da smatra da to nije problem samo te zgrade.

"Opasne fasade problem su u cijelom Osijeku. Mislim da bi se odgovorni trebali pozabaviti tim pitanjem. Jučer je bilo moje dijete, sutra može biti nečije tuđe. S obzirom koliki je komad pao, mogao je ozlijediti i odraslu osobu". dodaje Marina koja se pita treba li se nešto kobno dogoditi da bi se nešto poduzelo.
 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!