Ostani doma
Novosti / Hrvatska

napeta situacija

Pravobraniteljica za djecu za Direkt o situaciji u Krapinskim Toplicama: 'Postoji informacija o uključivanju Centra za socijalnu skrb'

Policija je roditeljima uručila više prekršajnih naloga a pokušali su legitimirati i ostale okupljene antimaskere ali nisu uspjeli

Škola u Krapinskim Toplicama sve više postaje mjesto na kojem antimakseri i antivakseri demonstriraju svoju antiepidemiološku ideologiju. Naravno i danas je najveća žrtva te demonstracije 14-godišnji dječak kojem roditelji ne daju da u školu uđe s maskom pa je i danas umjesto u školi vrijeme proveo učeči ispred škole.

Roditelji su bili pozvani na razgovor s ravnateljem ali kako su i oni odbili staviti maske i oni su ostali ispred školea njima se opet pridružila grupica ljudi koji nemaju veze ni sa školom ni sa učenicima ni s Krapinskim toplicama ali strastveno iskazuju svoje stavove.     

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policija je potom roditeljima uručila više prekršajnih naloga a pokušali su legitimirati i ostale okupljene antimaskere ali nisu uspjeli.

Tijekom dana došla je i pravobraniteljica za djecu Helenca Pirnat Dragičević koja je izrazila zabrinutost situacijom.

Evo što je večeras ispričala za RTL Direkt.

"Ja sam ispred škole razgovarala s dječakom i roditeljima. Pokušala sam im objasniti važnost poštivanja epidemioloških mjera. Nemam čarobni štapić i nisam ih razuvjerila", kazala je i dodala:

"Postoji informacija o uključivanju Centra za socijalnu skrb", rekla je međuostalim za RTL Direkt.

Pogledajte u videu što je sve rekla.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!