Ostani doma
Novosti / Hrvatska

kulinarski vrh svijeta

Najbolja slastičarka svijeta, Čakovčanka za Direkt otkriva: 'Više volim sol nego šećer, umjesto čokolade koristim grah'

Najbolja slastičarka svijeta, Čakovčanka za Direkt otkriva: 'Više volim sol nego šećer, umjesto čokolade koristim grah'
RTL

Delicije ove 34-godišnje Čakovčanke prepoznao je najstroži žiri svijeta i sinoć je u Amsterdamu okrunjena kao best pastry chef

Nastavljamo s rubrikom najbolji smo, bravo Hrvatska. Nakon cestovnog osvojili smo kulinarski vrh svijeta. Maša Salopek najbolja je slastičarka na svijetu. Da, na svijetu.

Delicije ove 34-godišnje Čakovčanke prepoznao je najstroži žiri svijeta i sinoć je u Amsterdamu okrunjena kao best pastry chef. Inače, specifičnost Best Chef nagrada je da pobjednike biraju isključivo profesionalci iz restoranske industrije, dakle riječ je o najprestižnijoj nagradi struke.

Vezana vijest

Restoran

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Maša Salopek radi u Sloveniji, glavna je slastičarka vrhunskog slovenskog restorana Hiše Franko, a slastičarstvo je završila na sisačkom institutu Kul IN. Za Direkt se javila danas s aerodroma na putu kući i otkrila nam svoje kulinarske tajne.

Više pogledajte u videu:

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!