Ostani doma
Novosti / Hrvatska

sporni poziv

Muškarac Jandrokovića nazvao Njonjo i došla mu policija: O svemu se oglasio i MUP, evo što kažu

Muškarac Jandrokovića nazvao Njonjo i došla mu policija: O svemu se oglasio i MUP, evo što kažu
Patrik Macek/PIXSELL

Jandroković je u srijedu navečer, u intervjuu za RTL, kazao kako nije istina da on ima veze s postupanjem policije

Nakon medijskih napisa da je policija zvala na razgovor muškarca koji je predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića u telefonskom razgovoru nazvao "Njonjo" MUP je u petak izvijestio da štićena osoba ne može ni na koji način utjecati na sigurnosne protokole.

"Radi se o standardnom sigurnosnom protokolu kad su u pitanju štićene osobe te napominjemo da štićena osoba ne može ni na koji način utjecati na sigurnosne protokole, odnosno utjecati na postupanje ili nepostupanje policije", priopćio je MUP.

Vezana vijest

Gordan Jandroković

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodaju da u skladu sa sigurnosnim procedurama koje se provode prilikom provođenja mjera osiguranja i zaštite štićenih osoba, objekata i prostora, policija obavlja sigurnosni pregled svih poštanskih pošiljki koje se unose u štićene objekte i prostore, a štićene osobe dužne su prijaviti svu komunikaciju upućenu prema njima s nepoznatih brojeva telefona, nepoznatih adresa elektroničke pošte i općenito iz nepoznatih komunikacijskih izvora.

"Nakon što se provede prethodno navedena procedura, nadležne stručne službe poduzimaju mjere i aktivnosti iz svog djelokruga rada s ciljem utvrđivanja mogućeg ugrožavanja štićene osobe".

Jandroković je u srijedu navečer, u intervjuu za RTL, kazao kako nije istina da on ima veze s postupanjem policije u slučaju muškarca koji ga je, kako je u Saboru ispričao predsjednik HSS-a Krešo Beljak, prije mjesec dana u telefonskom razgovoru nazvao "Njonjo".

Vezana vijest

Sabor

"To nije istina, to je jedan od pokazatelja na kojoj razini oporba igra ovakve utakmice. To je toliko ispod razine i bizarno je da takvo pitanje dođe na aktualno prijepodne. Zaštićena sam osoba i o mojoj sigurnosti brinu nadležne službe, ali nisam nikoga prijavio za prijetnju", rekao je Jandroković.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!