Ostani doma
Novosti / Hrvatska

misteriozan slučaj

O pronađenoj ženi na Krku pišu i britanski mediji: 'Savršeno govori engleski, ali ne može se sjetiti svog imena'

O pronađenoj ženi na Krku pišu i britanski mediji: 'Savršeno govori engleski, ali ne može se sjetiti svog imena'
PU Primorsko - goranska

Podsjećamo, riječ je o ženskoj osobi starosti oko 60 godina, srednje tjelesne građe i visine 165 cm, plave kose do ramena i plavih očiju

PU primorsko-goranska izvijestila je nedavno kako su na otoku Krku pronašli stariju ženu koja se ne sjeća svoga imena, a o cijelom slučaju pisao je i britanski The Sun.

''Misterij žene koja je pronađena na hrvatskom otoku. Savršeno govori engleski, ali ne može se sjetiti svoga imena'', navodi The Sun.

Vezana vijest

žena krk

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjećamo, riječ je o ženskoj osobi starosti oko 60 godina, srednje tjelesne građe i visine 165 cm, plave kose do ramena i plavih očiju. U trenutku pronalaska bila je odjevena u tamnoplavu majicu na bijele pruge s kapuljačom, crne hlače, tenisice i platnenu kapu-šešir roze boje.

Policija pokušava utvrditi identitet žene, ali ona ga se ne sjeća. Mole građane da, ako imaju informacije o ženi s fotografija, dojave u Policijsku postaju Krk na broj telefona 051/439-210 ili na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-maila primorsko-goranska@policija.hr.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!