Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Ima 60 godina

HGSS o ženi koja ne zna kako se zove: 'Unesrećena osoba je prenoćila na obali, dezorijentirana...'

HGSS o ženi koja ne zna kako se zove: 'Unesrećena osoba je prenoćila na obali, dezorijentirana...'
HGSS

"Zatečena je iscrpljena s lakšim tjelesnim ozljedama i dezorijentirana"

Policija je prošlog tjedna objavila da je na Krku pronađena žena koja se ne sjeća svog identiteta. Ima 60 godina, visine oko 165 centimetara i srednje je tjelesne građe. Plavokosa je i plavooka. O njoj su pisali i DailyMail i CNN, kao i The Sun.U dobrom je stanju u bolnici. 

O cijelom se slučaju sada oglasio i riječki HGSS:

Vezana vijest

"Akcija Omišalj – 04.09.2021.

Poziv Stanici Rijeka stiže preko Županijskog centra 112 oko 20:45. Radi se o dvije osobe stranog državljanstva, bez adekvatne obuće, koje su se planinareći oko rta Mali Kijac izvan označenih staza, našle na izrazito neprohodnom terenu. Odmah po dojavi na teren izlazi 15 članova HGSS Stanice Rijeka.

Dolaskom do unesrećenih, istima je pružena obuća te je izvršen transport samostalnim kretanjem unesrećenih uz asistenciju članova Stanice, a zatim prijevoz interventnim vozilom do mjesta boravišta unesrećenih, čime je ova akcija završila oko 23:00.

(HGSS)

Akcija Rudine – 12.09.2021.

Poziv stiže oko 09:00 preko Županijskog centra 112, a od strane Službe traganja i spašavanja na moru, koja zbog plićine nije u mogućnosti pristupiti unesrećenoj osobi.

Radi se o ženskoj osobi s kojom su kontakt uspostavile osobe koje su se noć prije, kao i u tom trenutku, nalazile na manjem plovilu u blizini plaže Rudine. Unesrećena osoba je prenoćila na obali, te je zatečena iscrpljena s lakšim tjelesnim ozljedama i dezorijentirana.

Odmah po dojavi na teren izlazi 12 članova HGSS stanice Rijeka sa tri vozila. Dolaskom do unesrećene istoj je pružena medicinska pomoć, nakon čega je uslijedio je transport nosiljkom UT2000 do cestovne prometnice, gdje je predana vozilima Hitne medicinske službe.

Time je ova akcija završila oko 11:10", napisali su na službenim stranicama.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!