Ostani doma
Novosti / Hrvatska

RADI SE O SLOVAKINJI?

Turistkinja tvrdi da ima informacije o nepoznatoj ženi: 'Bojala se karantene, pa je isključila telefon'

Turistkinja tvrdi da ima informacije o nepoznatoj ženi: 'Bojala se karantene, pa je isključila telefon'
Pixsell, PU primorsko goranska

'Rekla nam je o tome kako putuje i da je u mirovini', rekla je turistkinja

Nepoznata žena koju su u nedjelju 12. rujna spasili pripadnici HGSS-a, mogla bi biti Slovakinja. Ne sjeća se kako se zove, nije uz sebe imala nikakve dokumente ni mobitel, a jedino što se o njoj zna jest da komunicira na engleskom. 

Za češki portal tn.nova.cz čitateljica je ispričala: ''Upoznala sam je u četvrtak, 9. rujna, u Drveniku, kod Makarske''.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Rekla nam je o tome kako putuje i da je u mirovini, a njezini poznanici još rade. Pa je na put otišla sama. Budući da se po povratku u Slovačku bojala 14-dnevne karantene, isključila je telefon i odbacila SIM karticu'', ispričala je čitateljica koja je na odmoru u našoj zemlji bila sa suprugom.

Vezana vijest

žena krk

''Htjela je i u Liku, koja je ipak udaljena od otoka Krka. Bila je vrlo inteligentna, rekla nam je da je neko vrijeme boravila u Engleskoj, pa je dobro govorila engleski'', kazala je turistkinja.

''Mogu potvrditi da smo od svjedoka dobili informacije o ženi. Proslijedili smo ih hrvatskoj policiji i, ako je potrebno, pomoći ćemo u istrazi'', rekao je glasnogovornik češke policije David Schön.

Iz HGSS-a su za 24 sata potvrdili da su dobili puno različitih dojava i svaku prosljeđuju policiji iz koje kažu da svaku dojavu provjeravaju. Dodaju da još uvijek ne mogu izlaziti sa službenim informacijama o identitetu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!