Ostani doma
Novosti / Hrvatska

evo kada je odluka

Razgovori s kandidatima održat će se idući utorak: Šest prijava za ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak

Razgovori s kandidatima održat će se idući utorak: Šest prijava za ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

S obzirom na to da je izbor ravnatelja u tijeku, Kolaček nije htjela govoriti pobliže o kandidatima

Šest je prijava stiglo na natječaj za ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak, izjavila je u srijedu Hini Sanja Kolaček, predsjednica Upravnog vijeća bolnice koje će o izboru novoga ravnatelja odlučivati za desetak dana.

"Prijave su danas otvorene i sve imaju traženu dokumentaciju, te je prosuđeno da su sve pravovaljane", rekla je Kolaček. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijave su poslali: Saša Lamza, Boro Nogalo, Ada Barić Grgurević, Ivan Pavić, Darko Richter i Mirjana Turkalj.

Natječaj je zatvoren prije desetak dana, razgovori s kandidatima održat će se idući utorak, a odluka o izboru novoga ravnatelja trebala bi biti donesena nekoliko dana nakon obavljenih intervjua.

S obzirom na to da je izbor ravnatelja u tijeku, Kolaček nije htjela govoriti pobliže o kandidatima.

No, poznato je da se Boro Nogalo, bivši dugogodišnji ravnatelj bolnice, koji je bio suspendiran i smijenjen, prije dva tjedna vratio u bolnicu i sada vodi odjel fizikalne terapije.

Anesteziologinja Ada Barić Grgurević bivša je predsjednica Hrvatske udruge bolničkih liječnika (HUBOL) i  pomoćnica ravnatelja za kvalitetu u aktualnoj upravi Dječje bolnice Srebrnjak. Saša Lamza je ekonomist iz Osijeka, Mirjana Turkalj je pedijatrica iz "Srebrnjaka", Ivan Pavić pedijatar iz Dječje bolnice u Klaićevoj, a Darko Richter pedijatar u mirovini.

Na čelu Dječje bolnice Srebrnjak sada je v.d. ravnateljica Duška Markov Glavaš, koju je Upravno vijeće imenovalo u srpnju, nakon što je Ivo Dumić-Čule podnio ostavku na dužnost ravnatelja.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!