Ostani doma
Novosti / Hrvatska

više u potrazi

Misterij konačno riješen! Žena s Krka je Slovakinja Daniela: 'Fizički je dobro, ali i dalje nema pomaka u povratku pamćenja'

Iz Rijeke, točnije ispred bolnice u kojoj je Slovakinja, u RTL Danas javila se naša reporterka Ida Balen

Misterij je konačno riješen! Žena koja ne zna kako se zove, odakle je došla ni kako se u nedjelju 12. rujna našla na nepristupačnoj hridi otoka Krka – 57-godišnja je Slovakinja Danijela Adamcova.

Trenutačno se nalazi u riječkom KBC-u, a dobar je dio svog burnog života provela u Americi! Prije nego što je završila u organizaciji koja pomaže beskućnicima, izrađivala je nakit za filmske i glazbene zvijezde poput Brigitte Bardot, Barbre Streisand, Diane Ross, a nosile su ga i zvijezde popularne serije Prijatelji. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istražujući ovu filmsku priču, reporterke Potrage Karla Vidović i Marijana Čikić došle su do Amerikanca koji je policiji otkrio ključni detalj do kojeg je došao pretražujući internet softverom za prepoznavanje lica. A uz pomoć svjedoka, rekonstruirali smo i put koji je nesretnu Slovakinju doveo do mjesta s kojeg su je spašavali pripadnici HGSS-a.

Vezana vijest

policija, Daniela Adamcova
 

Iz Rijeke, točnije ispred bolnice u kojoj je Slovakinja, u RTL Danas javila se naša reporterka Ida Balen.

"Do daljnjega ostaje u KBC-u Rijeka, pravna pitanja preuzima slovačko veleposlanstvo. Prošla je brojne odjele, svi su joj pokušali pomoći. Fizički je dobro, ali se još ne sjeća. Tu nema pomaka. U Slovačkoj se stupilo u kontakt s njenon obitelji tako da će to olakšati cijelu situaciju", izvijesta je naša Ida Balen.

Sve detalje kako burnog života Daniele iz Slovačke - tako i detalje kako je otkriven njezin identitet, donosi današnja Potraga. Cijelu emisiju pogledajte OVDJE.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!