Ostani doma
Novosti / Hrvatska

U TIJEKU JE ISPITIVANJE

Priveden je biciklist kojeg se sumnjiči za ubojstvo muškarca na Trnju

Priveden je biciklist kojeg se sumnjiči za ubojstvo muškarca na Trnju
Boris Mišević/RTL

Muškarca je ubio udarcima u glavu, a još uvijek je u tijeku kriminalističko istraživanje kojim se trebaju utvrditi sve okolnosti ubojstva.

Policijski su službenici priveli muškarca za kojeg se sumnjiči da je u ponedjeljak u jutarnjim satima napao muškarca u Trnju i usmrtio ga udarcem u glavu. Muškarac se trenutno nalazi na ispitivanju u službenim prostorima policije.

Podsjetimo,  u ponedjeljak oko 9.35 sati na Trnju u Nalješkovićevoj ulici, na pješačko-biciklističkoj stazi, nakon prethodnog verbalnog sukoba, nepoznati je počinitelj fizički napao 66-godišnjaka koji je pao na tlo da bi ga potom ponovno udario nakon čega je se udaljio u nepoznatom smjeru.

Vezana vijest

Ubojstvo u Zagrebu: 'Čuo sam galamu. Došao sam na lice mjesta i vidio čovjeka kako leži s ranom na glavi'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na mjestu događaja je 66-godišnjak smrtno stradao, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Djelo je zasad kvalificirano kao Teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti.

Ispostavilo se da se radi o Željku P., umirovljenom vojnom licu, koji je pronađen mrtav sa stravičnom ozljedom glave. Istražitelji su krenuli u potragu za misterioznim muškarcem na biciklu s kojim se pokojni Željko P. tog jutra sukobio.

Tamo je bio i RTL-ov reporter Boris Mišević koji je doznao nekoliko bitnih informacija od čovjeka koji je čuo svađu koja je prethodila tragediji.

Vezana vijest

Ubojstvo u Zagrebu: 'Čuo sam galamu. Došao sam na lice mjesta i vidio čovjeka kako leži s ranom na glavi'

"Žrtva je je šetala psa kada sam čuo galamu i deranje. Došao sam na lice mjesta i vidio čovjeka kako leži s ranom na glavi i hitnu pomoć koja je već bila stigla", izjavio je Ivica Talan koji živi u blizini.

Dodao je kako žrtvin pas nikome nije dao da se približi njegovu mrtvom vlasniku. U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim se trebaju utvrditi sve okolnosti ubojstva.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!