Ostani doma
Novosti / Hrvatska

prvo prioriteti

Kreće sezona grijanja: HEP toplinarstvo poslao važnu obavijest krajnjim kupcima

Kreće sezona grijanja: HEP toplinarstvo poslao važnu obavijest krajnjim kupcima
Ivica Galovic/PIXSELL

Grijanje će se prvo uključiti prioritetnim krajnjim kupcima

HEP-TOPLINARSTVO će danas, 4. listopada 2021. započeti s uključivanjem grijanja za više od 129 tisuća krajnjih kupaca u gradovima Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću. Za uključivanje grijanja u svim zgradama koje su spojene na toplinske sustave potrebno je približno tri do četiri dana te će sredinom ovog tjedna biti osigurana isporuka toplinske energije za grijanje svim krajnjim kupcima.

Grijanje će se prvo uključiti prioritetnim krajnjim kupcima – dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a potom i stambenim/poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama i koje su spremne za prihvat toplinske energije, piše na stranicama HEP-a.
 
Pozivaju krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da nam dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje.
 
Ogrjevna sezona 2021./2022. završit će najkasnije 15. svibnja 2022. godine, a odluka o točnom terminu isključivanja grijanja donijet će se ovisno o vremenskim uvjetima.
 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!