Ostani doma
Novosti / Hrvatska

NESUĐENI RAVNATELJ SREBRNJAKA

Richter ponovno prozvao Možemo: 'Tražili su me da ne sudjelujem u Hodu za život i da ne istupam javno'

Richter ponovno prozvao Možemo: 'Tražili su me da ne sudjelujem u Hodu za život i da ne istupam javno'
www.pixsell.hr

Richter tvrdi da mu je iz Možemo više puta ponovoljeno da ne sudjeluje u Hodu za život

Darko Richter, pedijatar koji se prošli tjedan povukao iz izbora i imenovanja na mjesto ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak nakon što su u javnost dospjele njegove ranije izjave o umjetnoj oplodnji i Srbima, ponovno je na Facebooku komentirao zagrebačku vlast.

Richter je u petak napisao da se Možemo služi komunističkim metodama koje obuhvaćaju odricanje od vjere, obitelji i moralnih načela, te da je sumnju na gradsku vlast bacio slučaj Vuković-Samodol.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pedijatar je sad iznio nove optužbe na račun Možemo te je napisao da su ga iz stranke, dok su ga razmatrali kao kandidata za šefa Srebrnjaka tražili da ne istupa javno bez dogovora s glasnogovornikom Gradske uprave te da, između ostalog, ne sudjeluje u Hodu za život, što su mu, kako tvrdi, više puta ponovili. 

Vezana vijest

Darko Richter

"ŠTO SU OD MENE TRAŽILI DOK SU ME VAGALI ZA MJESTO RAVNATELJA SREBRNJAKA:

Da ne istupam javno, nego da nastupe koordiniram s glasnogovornikom iz Gradske uprave, nekim Jagićem.

Da ne sudjelujem na Hodu za život. To mi je ponovljeno nekoliko puta. Najviše ih je mučila medijska hajka, zbog koje su tražili da se ne branim, da pustim da se slegne.

Ponavljali su kao se dijametralno svjetnazorski razlikujemo, kao da se razlikuju samo oni od mene, ali ne i ja od njih. Udaljenost je ista. NAJVAŽNIJI IM JE BIO IDEOLOŠKI OKVIR. Sve im se na tome ruši. Netko ih je krivo podučavao (mislim, Lenjin: 'cijela politika je kadrovska politika, i ništa više'; tako je nekako govorio).

Vezana vijest

Darko Richter

Cijeli Srebrnjak je rupa bez dna, a kada dođe politički komesar, ili neki katolik za kojeg će nam javiti s portala index-hr da je to pravi katolik kakvog treba tražiti, ta će ih rupa doći glave - financijski. Prokušani kadrovi na Srebrnjaku će se pokušati ponovno ponuditi da saniraju rupu koju su sami otvorili. Ma bit će to zanimljivo", napisao je Richter. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!