Ostani doma
Novosti / Hrvatska

NIJE DOSTUPNA GRAĐANIMA

Kako je prošlo predizborno otvaranje fizikalne terapije u Slunju prije 6 mjeseci? Tako da pacijenti i dalje putuju u Karlovac

Kako je prošlo predizborno otvaranje fizikalne terapije u Slunju prije 6 mjeseci? Tako da pacijenti i dalje putuju u Karlovac
Dubravka Petric/PIXSELLr

Razlog je birokratske prirode - još uvijek nije izdano odobrenje za početak rada

Iz Karlovačke županije su u svibnju najavljivali kako je fizikalna terapija u sklopu Domu zdravlja Slunj u potpunosti spremna za rad i prihvat pacijenata, no ni nakon pola godine od tada to baš nije tako.

Predizborno otvaranje fizikalne terapije u Slunju ostalo je očito upravo na tome – na otvaranju u izborne svrhe. Naime, iako su iz Karlovačke županije u svibnju najavljivali kako je projekt uvođenja fizikalne terapije u Domu zdravlja Slunju, ujedno jedan od najznačajnijih županijskih projekata iz resora zdravstva, u potpunosti spreman za rad  i prihvat prvih pacijenata, danas, nakon gotovo pola godine, ona građanima Slunja i okolnih područja još uvijek nije dostupna, piše KAportal.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Razlog je birokratske prirode - još uvijek nije izdano odobrenje za početak rada. Potvrdila je to i sama gradonačelnica grada Slunja Mirjana Puškarić odgovarajući na pitanje vijećnika Željka Lustiga (DP) na zadnjem aktualnom satu. Prema riječima gradonačelnice Puškarić, ono što je završeno su sami radovi na uređenju prostorija.

Vezana vijest

covid odjel korona bolnica (ilustracija)

''U fazi smo ishođenja svih potvrda i rješenja za zapošljavanje. U Domu zdravlja provedeni su svi natječaji i ekipa je spremna za rad, no čeka se rješenje za početak rada'', pojasnila je gradonačelnica Puškarić.

Gradonačelnika je napomenula kako ovo ne govori da bi umirila javnost već su to i činjenice, nadajući se pritom da će rješenje čim prije dobiti.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!