Ostani doma
Novosti / Hrvatska

njegova strana priče

Bivši šef Holdinga: 'S Benčić sam nerijetko komunicirao mobitelom, na sastancima... Zašto bih odjednom trebao tražiti posrednika'

Bivši šef Holdinga: 'S Benčić sam nerijetko komunicirao mobitelom, na sastancima... Zašto bih odjednom trebao tražiti posrednika'
Zagrebački Holding

Ponavljam, nisam tražio susret s njom niti sam imao razloga za to. Postoje poruke, rekao je Vuković

Bivši šef zagrebačkog Holdinga Nikola Vuković demantirao je navode o sastanku sa saborskom zastupnicom platforme Možemo!, Sandrom Benčić.

Podsjetimo, Benčić je objasnila za N1 da se sa smijenjenim predsjednikom Uprave Zagrebačkog holdinga Vukovićem susrela tek nakon što su i on i Ante Samodol smijenjeni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvo su dotična dva bivša člana uprave Holdinga smijenjena, a potom se u medijima pojavila špekulacija da je u njihovom imenovanju čak sudjelovao Dario Juričan. No, to je Vuković demantirao.

Ono što se dalje spominje jest navodni sastanak Benčić i Vukovića. Benčić taj sastanak potvrđuje, ali: "Spominje me se u tom kontekstu nakon što su Samodol i Vuković razriješeni dužnosti."

Vezana vijest

Sandra Benčić

''Spinovanje susreta sa gđom Benčić neće zamagliti suština razlaza. Taj sastanak je potpuno irelevantan. S njom sam nerijetko komunicirao mobitelom, porukama, mailovima i na sastancima. Zašto bih odjednom, kad je priča završena, trebao angažirati posrednika za dogovaranje susreta? Ponavljam, nisam tražio susret s njom niti sam imao razloga za to. Postoje poruke. Isto tako ponavljam da je to posve nevažan susret u svakom pogledu i ne kanim se više osvrtati na to. Žao mi je što je Juričan u vezi toga nepotrebno izložen medijskoj pažnji. O stvarnim razlozima razlaza dat ću uskoro opširno obrazloženje'', poručio je Vuković.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!