Ostani doma
Novosti / Hrvatska

LISICAMA PROTIV PITANJA

Je li Juričan na sastanku Vukovića i Benčić mogao čuti i povjerljive podatke? 'Ništa od toga, doista, nije bilo'

Čini se da nikomu ne ide u prilog što pokušaj, kako je naziva Juričan - medijacije, nije ostao među zidovima uprave zagrebačkog Holdinga.

Nakon što tjedan dana javnost raspravlja o njegovoj ulozi vezanoj za sastanak smijenjenog šefa Holdinga i saborske zastupnice Možemo! Sandre Benčić, danas se o svemu oglasio i Dario Juričan. Na press konferenciji odgovorio je na pitanje koja je bila njegova uloga, ali ne i na ono – na čiju je inicijativu do sastanka uopće došlo. Sve je, kaže, radio u javnom interesu i najboljoj namjeri, no na pitanje tko je toga zvao na sastanak, odgovora i dalje nema.

"Potpuno je nebitno tko je šta dogovorio. Uopće ne namjeravam ulaziti u to kao što ne namjeravam ulazit koji su bili predmeti i međusobna sporenja. Mislim da sam ja tamo bio ko' medijator, a ne kao osoba od povjerenja", rekao je danas Juričan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za njega je kaže ova priča završila. Slično danas kažu i drugo dvoje aktera.

"Ja sam sve rekla na tu temu, zaista. Nemam potrebe ništa dalje komentirati. Reći ću samo da sve ono, naravno, što sam rekla potvrđuje ovo što je rekao gospodin Juričan", kazala je Benčić

Vezana vijest

Dario Juričan

Isto je potvrdio i Nikola Vuković.

"Priča je završena, svatko ide svojim putem. Ja sam im zaželio sreću kao što ste vidjeli, sve najbolje i to je to", rekao je i dodao kako se na gradonačelnika ne ljuti i kako tu temu pokušava izbjegavati.

Čini se da nikomu ne ide u prilog što pokušaj, kako je naziva Juričan - medijacije, nije ostao među zidovima uprave zagrebačkog Holdinga. No pitanje je i je li on na sastanku Nikole Vukovića i Sandre Benčić mogao čuti i povjerljive podatke vezane za poslovanje Holdinga.

"Ništa od toga, doista, nije bilo. Nikakvih podataka, nikakvih dokumenata u vezi Holdinga. To je završena priča, sastanak nakon završene priče. Lijepo smo se pozdravili na kraju i to je to", tvrdi Vuković.

Vezana vijest

Juričan

Da ta priča bude završena želio bi i samoprozvani gradonačelnik svemira pa je danas na press konferenciji najavio novi performans. Tvrdi da ministar Ivan Malenica osobno opstruira i ne provodi odluku Visokog upravnog suda vezano za njegovo mijenjanje imena u Milan Bandić.

"Imam spremno sve za ministra Malenicu. Ako bude bježao ja sam spreman ga zaustaviti u bijegu i predat policiji zato što krši Ustav, zakon, ne poštuje presude Republike Hrvatske", kazao je Juričan

Ružičastim lisicama Juričan, izgleda, pokušava postići da se njegovo ime više ne veže uz afere u Holdingu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!