Ostani doma
Novosti / Hrvatska

NE ODUSTAJU

Prosvjednici jučer banuli Markotić na vrata, svoj pohod po kućama planiraju i danas: 'Krvoločno smo pozvonili'

Prosvjednici jučer banuli Markotić na vrata, svoj pohod po kućama planiraju i danas: 'Krvoločno smo pozvonili'
RTL

Zbog nezadovoljstva preostalim covid mjerama nekolicina prosvjednika zvoni po vratima članova stožera

Skupina prosvjednika protiv korona mjera u petak se u večernjim satima okupila i pred vratima Alemke Markotić, nakon što su u četvrtak bili ispred doma ministra Vilija Beroša.

"Krvoločno smo pozvonili na zvono, želeći ju bioteroristički pitati da prokomentira mjere kojima se dobrim i poslušnim (ne)zaraznim građanima omogućava 15 minuta u posjeti svom bolesnom djetetu, a ludim antivakserima 0 minuta", napisao je na svom Facebook profilu jedan od organizator prosvjeda, križevački vjeroučitelj Ivan Pokupec.

Vezana vijest

Tražili Beroša

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pokupec, koji je inače bivši član Živog Zida, je dodao i kako svoj mali prosvjed planiraju nastaviti i danas, te kako razmišljaju o tome da odu pred vrata Capaka, Božinovića ili možda čak i Plenkovića.

Podsjetimo, skupina prosvjednika nedavno je objavila kako će se svaki dan okupljati pred vratima jednog od članova stožera u znak nezadovoljstva covid mjerama.

Prvi je bio Beroš, kojeg prosvjednici nisu zatekli kod kuće jer je taj dan bio u Saboru gdje se odvijala drama zbog rasprave o imenovanju glavnog ravnatelja HRT-a.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!