Ostani doma
Novosti / Hrvatska

'Zazvonio je mobitel'

Izgubila je životnu ušteđevinu, ali onda je uslijedio šok: 'Još se tresem i ne mogu doć sebi'

Izgubila je životnu ušteđevinu, ali onda je uslijedio šok: 'Još se tresem i ne mogu doć sebi'
Shutterstock

Obitelj iz Splita renovira stan i kao da to nije dovoljan stres samo po sebi, doživjela je još veći.

Obitelj iz Splita renovira stan i kao da to nije dovoljan stres samo po sebi, doživjela je još veći. Naime, bila je u banci i podigla je svu ušteđevinu od tri tisuće dolara koju su uštedjeli. Kaže kako je to napravila da ju može promijeniti jer sutra moraju platiti radnike.  

"Prije odlaska kući otišla sam na dogovoreni termin u frizerski salon. Kada je došao red na plaćanje uredno sam podmirila račun i zaputila se kući", objasnila je za Slobodnu Dalmaciju

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

​Kada je stigla kući uslijedio je šok, kako kaže, odsjekle su joj se noge jer je shvatila da nema kuverte s ušteđevinom.

"Još se tresem i ne mogu doć sebi. Muž mi je ima dobit infarkt."

Naime, I.S. htjela je javno pohvaliti dobro djelo zaposlenica frizerskog salona "Sananda" u Splitu.

Vezana vijest

Charles J. Moore, oceanograf

"Nisam mogla doć sebi. Svi u kući su poludili na mene. Kako neće, riječ je o tri tisuće dolara. Nisam uopće registrirala jesam li i gdje uopće izvadila kuvertu. Nisam znala ni di krenit ni šta napravit", priča sugovornica. 

U jednom trenutku zazvonio joj je mobitel, a na njemu je pisao nepoznati broj.

"Nisam se odmah javila jer nisam znala tko zove, a i imala sam većih briga, pronać kuvertu. Nekoliko puta me isti nepoznati broj zvao. Nakon nekoliko propuštenih poziva, javila sam se i nisam mogla doći sebi. Zvala me djelatnica frizerskog salona "Sananda" i rekla mi najljepšu moguću vijest – na pultu su pronašle kuvertu", rekla je. 

"Zaposlenice su u kuverti s novcem pronašle i papirić iz banke, izvadak na kojem je pisalo moje ime i prezime. Kako se uz rezervaciju termina uvijek zapiše ime i prezime klijentice i telefonski broj, po tome su sve povezale i došle do mene. U ova tužna i ružna vremena, ovo njihovo djelo je veličanstveno. Nema riječi kojima bi im se mogla zahvaliti. U salonu su bile četiri zaposlenice, spasile su me i želim da svi znaju koliko dobra još uvijek ima", zaključila je za kraj.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!