Ostani doma
Novosti / Hrvatska

SLIKA ISPRED VRHOVNOG SUDA

Na Facebooku lokalne HDZ-ovke osvanula objava: 'Daj stranačku iskaznicu, pa imaš VIP ulaz!' Ona tvrdi: 'Hakirana sam!'

Na Facebooku lokalne HDZ-ovke osvanula objava: 'Daj stranačku iskaznicu, pa imaš VIP ulaz!' Ona tvrdi: 'Hakirana sam!'
Miranda Cikotic/PIXSELL

Tvrdi kako su se danas kroz nekoliko grupa na Facebooku dijelile objave s njenog profila te da je profil hakiran od strane nepoznate osobe

Na Facebooku HDZ-ovke iz Trilja, direktorice komunalne tvrtke "Čistoća Cetinske krajine" Ivane Živaljić, danas je osvanula fotografija na kojoj ona stoji ispred zgrade Vrhovnog suda i prstom pokazuje na ploču suda.

"Kažu daj iskaznicu, reko nema problema vadim osobnu. Ma ne tu, već stranačku, vi imate vip ulaz… Hahaha najjači smo! Živio HDZ", stajalo je u objavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Živaljić se oglasila priopćenjem koje je objavio portal Ferata.hr, a u njemu je poručila kako su se danas kroz nekoliko grupa na Facebooku dijelile objave s njenog profila te da je profil hakiran od strane nepoznate osobe. Tvrdi kako se radi o provokaciji stranačkog karaktera.

"Vidljivo je da se radi o provokaciji stranačkog karaktera, vjerojatno potaknuta zbog situacije oko Čistoće ovih dana. Moja komunikacija prema javnosti uvijek je bila jasna i nema dvojbe da se ovime želi ispod svake razine oblatiti moje ime.

Jedna fotografija skinuta je s mog WhatsApp profila, a ostale su bile javno dostupne. Podržavam kulturan i argumentiran oblik političke komunikacije, ali ovakvo nešto ne. Nadam se da će se ovaj problem uskoro riješiti. Ispričavam se svima koji su označeni ili koje je sadržaj uvrijedio", poručila je.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!