Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Sve bolje ga razumije

Milanović nahvalio Dodika: 'On je zadnji problem u BiH. S njim se dogovorimo evo ovako!'

Milanović nahvalio Dodika: 'On je zadnji problem u BiH. S njim se dogovorimo evo ovako!'
Ured predsjednika Republike Hrvatske / Tomislav Bušljeta

Dodik je Milanoviću došao u posjet, na razgovor, samo dan prije dolaska posebnih izaslanika EU-a i SAD-a u Sarajevo u posebnu misiju

 

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović danas je kazao za Milorada Dodika, na konstataciju zapadnik diplomata koji pokušavaju spasiti BiH s "ruba sukoba", da je Dodik najveći problem u toj zemlji:

"To je laž. Nisu oni na rubu sukoba jer nemaju leba da jedu, mogu se samo kestenima gađati... Milorad Dodik je katkad neobuzdan i problematičan, ali on je zadnji problem u Bosni i Hercegovini, a posebno iz perspektive bosanskohercegovačkih Hrvata. Uopće ne znam zašto se spominje Dodika. S Dodikom se dogovorimo za deset minuta, i to ne o podjeli Bosne, nego o uređenju Bosne."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rekao je dalje da Dodik predstavlja srpski narod u BiH:

"Nećeš ga izbaciti tim prijetnjama, kao niti Čovića dok je to što jest. On je predsjednik HNV-a, HDZ-a, to je što jest. Isto vrijedi i za Bakira Izetbegovića. Dok je to što jest. Mada, njegova pozicija unutar bošnjačkog naroda nije toliko prominentna kao ove dvojice među Srbima i Hrvatima, ali je sugovornik."

Vezana vijest

Milorad Dodik i Zoran Milanović, 26.10.2021.

Dodik je Milanoviću inače došao u posjet, na razgovor, samo dan prije dolaska posebnih izaslanika EU-a i SAD-a u Sarajevo u posebnu misiju u BiH.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!