Ostani doma
Novosti / Hrvatska

VELIKI BORAC

Petra iz Starigrada ima samo 15 godina i doživjela je moždani udar. Sada opet uči govoriti i hodati te treba vašu pomoć

Petra iz Starigrada ima samo 15 godina i doživjela je moždani udar. Sada opet uči govoriti i hodati te treba vašu pomoć
facebook

Njezin brat i sestra, Frane i Antonija, uputili su apel za pomoć kako bi mogli financirati njenu rehabilitaciju. Cijena terapijskog ciklusa ide i do 20.000 eura

Petra Adžić iz Starigrada ima samo 15 godina, no 19. lipnja ove godine imala je  moždani udar zbog prsnuća urođene arteriovenske malformacije na području malog mozga. Hitno je prebačena na bolničko liječenje u Klinički bolnički centar Zagreb. 
 
Njezini brat i sestra, Frane i Antonia, uputili su javni apel za pomoć. 

"Rečeno nam je da su joj šanse za život nikakve te joj je nakon tri operacije i boravka na odjelima intenzivnog liječenja i neuropedijatrije, uspostavljena dijagnoza spastične tetraplegije (potpune oduzetosti) i afazije (odsutstvo govora).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rehabilitacijom u Krapinskim toplicama, Petra se ponovno počinje samostalno hraniti, pričati i hodati uz hodalicu ili asistenciju. Njen boravak u Krapinskim toplicama se bliži kraju te smo u fazi pregovora s Poliklinikom Glavić u Zagrebu koja bi je, nadamo se, nakon nove godine, primila na robotsku neurorehabilitaciju.

Cijena jednog terapijskog ciklusa, ovisno o vrsti vježbi koje se budu provodile, kreće se između 15.000 i 20.000 eura. Ovim putem želim od srca zahvaliti u ime cijele obitelji na svoj potpori, lijepim i ohrabrujućim riječima, kao i financijskim sredstvima koja smo primili u proteklih pet mjeseci.

Nisam mislio da ću se ikad naći u ovoj situaciji, al ovim putem vas molim da podijelite ovaj post i broj računa na koji ćemo pokušati skupiti nešto novca da pružimo našem borcu sve što zaslužuje i da se što prije vrati svom uobičajenom životu". 

Uplatiti se može na ime Petra Adžić, broj žiro računa: HR7424070003106957706, otvoren u OTP banci.
Devizni račun : HR5924070003238110221 BIC (Swift) kod : OTPVHR2X. 

Poziv na pomoć možete vidjeti i na Facebook profilima Petre i Frane Adžić gdje su objavili i svoje kontakte. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!