Ostani doma
Novosti / Hrvatska

POSTROJILI SE

Ovo je svima promaknulo! Na zagrebačkom prosvjedu 'Prva dragovoljačka bojna'? Nosili su barjake i vikali 'u boj, u boj'

Ovo je svima promaknulo! Na zagrebačkom prosvjedu 'Prva dragovoljačka bojna'? Nosili su barjake i vikali 'u boj, u boj'
Facebook

Njihovo prosvjedovanje popratila je Facebook stranica Dobroslava Parage koju vode članovi HSP 1861

U subotu je održan je dosad najveći prosvjed protiv epidemioloških mjera u središtu Zagreba. Prosvjednici su organizirano stigli iz mnogih dijelova Hrvatske sa zajedničkom porukom: ukinite obvezne COVID potvrde.

Protiv odluka Vlade i Nacionalnog stožera podršku su prosvjednicima došli dati i oporbeni političari, a masovni skup niti je bio prijavljen policiji, niti se pridržavalo ikakvih mjera. No, znate li da se na zagrebačkom antivakserskom prosvjedu okupila i "Prva dragovoljačka bojna"? 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ne zna se tko su joj članovi, ali na snimkama se vidi kako "stupaju" metropolom i nose barjake. Njihovo prosvjedovanje popratila je Facebook stranica Dobroslava Parage koju vode članovi HSP 1861. 

Vezana vijest

Goran Latković

"Nakon svih žalopoljki i prosvjeda o kojima vladajuća kasta interforna i birokrata nije ni pročitala članak ili izvješće, a kamo li se zabrinula, jučer je stigao oštar i konkretan, muški odgovor! U sklopu velikog prosvjeda samooganizirala se i postrojila 1. dragovoljačka bojna koja se stavlja na raspolaganje djelatnicima vojske i policije koji žele stati na kraj ovom ludilu što provode slijepe neoglobalističke sluge! Bravo momci!", piše u objavi uz koju je priložen i video.

U videu se vide mladi muškarci koji su se postrojili i viču "u boj, u boj...", a dok dolaze na prosvjed u podlozi se čuje "mi smo garda Hrvatska, srca su nam junačka...". 

 

Na službenim stranicama HSP-a 1861 napisali su: "Dana 20. studeneg 2021. vodstvo Hrvatske čiste stranke prava na čelu sa predsjednikom  stranke Davorom Trbuha,  dopredsjednikom Josipom Opuhačom, članom Glavnog stana Lorenom Soče i pročelnikom za socijalna pitanja i mladež Tihomirom Totom, te mnogo članstvo prisustvovalo je na prosvjedu uz svoj hrvatski narod  na Trgu bana Josipa Jelačića protiv nametnutih COVID POTVRDA i iza kulisa najavljeno cijepljenje naše djece".

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!