Ostani doma
Novosti / Hrvatska

I SAM GA PODMIĆIVAO

'Netflix, pusti Narcose, dođi ovdje': Mamić prokomentirao uhićenje suca Vekića, opet u sve uključio Kvesića, Vrbana, Krušlina

'Netflix, pusti Narcose, dođi ovdje': Mamić prokomentirao uhićenje suca Vekića, opet u sve uključio Kvesića, Vrbana, Krušlina
Denis Kapetanovic/PIXSELL

Kaže kako na reformi pravosuđa radi u tišini, a sada se pokazuju i prvi rezultati

Nakon što je tijekom jutra uhićen sudac Zvonko Vekić, zbog kako je naveo PNUSKOK, sumnji u pranje novca, oglasio se i Zdravko Mamić zbog kojeg se Vekić svojedobno našao u centru pažnje javnosti. Optužio ga je, podsjetimo, na primanje mita. 

Sada pak Mamić navodi kako on u tišini radi na takozvanoj reformi pravosuđa, a danas se pokazao jedan rezultat iste, odnosno uhićenje Vekića. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Uhićen je sudac Vekić i njegova prijateljica zbog sumnje za pranje novca koji su izreketarili od onih kojima su trebali suditi po zakonu. Da, dobro ste pročitali, sudac Županijskog suda bavio se PRANJEM NOVCA. Netflix, pusti Narcose, dođi ovdje", navodi Mamić koji potom ističe kako se i nada da će u medijima istupiti neki sudac koji će javno reći da je to "normalna djelatnost u fušu, baš kao što je doživotno uzdržavanje bakica uz otimanje imovine, uzimanje robe u vrijednosti 100 000 eura i sadnja privatnih voćnjaka novcem poreznih obveznika".

Vezana vijest

Zvonko Vekić, Osijek, uhićenje

"U Vekićevoj praonici nisu se Perwollom i Persilom prale samo Vekićeve pare, obzirom da je bio dostavljač novaca za ostale krivosuce reketare, treba istražiti što je s novcem radio i za Kvesića, Vrbana, Krušlina, te svoje pajdaše s one strane zakona. Nadam se da je i suce Ustavnog suda i svih viših sudova barem malo sram kakve kriminalce u svojim redovima brane, ali polako, činjenica da me nitko od njih nije tužio za sve što sam iznio u javnost govori dovoljno za sebe. Istina i vrijeme su na mojoj strani", zaključio je. 

O samom slučaju najavljena je i konferencija za medije suca Županijskog suda u Osijeku, Miroslava Rošca pod čijim sudom je Vekić i djelovao. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!