Ostani doma
Novosti / Hrvatska

bit će dinamično

Predsjednik Macron je u Zagrebu, očekuju se gužve u prometu i zastoji: Pripazite ako ste na ovim dijelovima grada

Predsjednik Macron je u Zagrebu, očekuju se gužve u prometu i zastoji: Pripazite ako ste na ovim dijelovima grada
Zeljko Hladika/PIXSELL

Drugi dan posjeta francuskog predsjednika Macrona Hrvatskoj bit će službeno nastavljen primanjem u Uredu predsjednika Zorana Milanovića

U Zagrebu su danas mogući zastoji u prometu i gužve zbog službenog posjeta francuskog predsjednika Emmanuela Macrona Hrvatskoj. 

Gužve u centru grada zbog Macronova posjeta moguće su u jutarnjim satima, između 
 9 i 11 sati te nešto prije 13 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugi dan posjeta francuskog predsjednika Macrona Hrvatskoj bit će službeno nastavljen primanjem u Uredu predsjednika Zorana Milanovića. Sastanak počinje u 9, a zajedničko obraćanje dvojice predsjednika najavljeno je za 10 sati.

Vezana vijest

Plenković i Macron

Potom će se Macron opet susresti s Plenkovićem, s kojim će položiti vijenac ispred Spomenika domovini, a dalje je oko 11 sati na redu primanje u Banskim dvorima. Tamo je za 11 sati najavljeno potpisivanje ugovora o nabavi višenamjenskog borbenog aviona Rafale.

Macron će se s Plenkovićem u štićenoj koloni ponovno uputiti prema Esplanadi, gdje je u 13 sati zakazan susret s Matom Rimcem. On će im predstaviti automobile marke Nevera i Bugatti. Za kraj je zakazan ručak sa stotinjak uzvanika iz javnog, kulturnog, gospodarskog, znanstvenog i sportskog života.

Poslije ručka je planiran Macronov odlazak iz Hrvatske, zbog čega se u popodnevnim satima očekuju zastoji na trasi do zagrebačke zračne luke. 

Zagrebačka policija objavila je upozorenje da će dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja prometa te uz privremenu postavljenu prometnu signalizaciju te da sve sudionike u prometu mole za strpljenje i razumijevanje. 

Macron

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!