Ostani doma
Novosti / Hrvatska

MACRONA TRAŽILI SAVJET

Hrvatski liječnici poslali poruku Macronu: 'Očekujemo od vas i upute našem Stožeru...'

Hrvatski liječnici poslali poruku Macronu: 'Očekujemo od vas i upute našem Stožeru...'
Shutterstock

Uz poruku objavili su i grafiku na kojoj se jasno vidi usporedba Hrvatske i Francuske po pitanju smrti od COVIDA-19 na milijun stanovnika

Hrvatska udruga bolničkih liječnika (HUBOL) na svojoj je službenoj Facebook stranici  zaželjela dobrodošlicu francukom predsjedniku Emmanuelu Macronu u Hrvatsku. Ovu su priliku iskoristili i kako bi upozorili koliko Hrvatska lošije stoji od Francuske u borbi protiv koronavirusa.

"Dobrodošli, predsjedniče Republike Francuske! U ime prijateljstva između naša dva bratska naroda, osim aviona, očekujemo od vas i upute našem Stožeru kako smanjiti smrti naših sugrađana od bolesti COVID-19. Hvala unaprijed", napisali su iz HUBOL-a u statusu na Facebooku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz poruku objavili su i grafiku na kojoj se jasno vidi usporedba Hrvatske i Francuske po pitanju smrti od COVIDA-19 na milijun stanovnika po razdobljima od sedam dana. Na grafici se jasno vidi da u Hrvatskoj u prosjeku umire puno više ljudi nego u Francuskoj. 

Izvor: Facebook

Podsjetimo, francuski predsjednik je sinoć stigao u Zagreb gdje je večerao s premijerom Andrejem Plenkovićem i ministrima dok mu danas slijedi službeni dio posjeta na Pantovčaku te potpisivanje ugovora o kupnji vojnih aviona.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!