Ostani doma
Novosti / Hrvatska

ISPRED HOTELA ESPLANADE

Rimac pokazao francuskom predsjedniku Neveru: 'Ne znam voli li Macron jurilice, ali ako želi, možemo se provozati'

Rimac pokazao francuskom predsjedniku Neveru: 'Ne znam voli li Macron jurilice, ali ako želi, možemo se provozati'
Luka Stanzl/PIXSELL

Rimac je kazao kako na ovaj način pokazuju suradnju između Francuske i Hrvatske

Mate Rimac, izvršni direktor Rimac Grupe, i glavni direktor za operacije tvrtke Bugatti Rimac Christophe Pichon su francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu i premijeru Andreju Plenkoviću predstavili automobile Nevera i Bugatti na terasi hotela Esplanade u Zagrebu.

"Poziv za ovo je došao iz protokola Vlade i mi pokazujemo suradnju između Francuske i Hrvatske. Bugatti Rimac je sad hrvatska firma koja ima u vlasništvu 100 postotnom firmu u Francuskoj", kazao je Rimac. 

macron rimac

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kad dođu strani gosti, mislim da hrvatska Vlada voli pokazati u nešto u čemu smo napredni. Drago nam je da zovu nas, pogotovo kad se radi o Francuskoj gdje imamo preko 150 zaposlenika, i 1000 u Hrvatskoj", kazao je Rimac.

Vezana vijest

zrakoplov Rafale

Rimac je kazao i da je Europa najveće tržište za Bugatti, a Amerika za tvrtku Rimac. 

"U Bugattiju svaki mjesec prodajemo više auta nego ikad u povijesti, što pokazuje kako svjetska ekonomija stoji. Koliko će to dugo biti ne znam, ali smo pred rasprodajom svih Bugatti automobila", kazao je Rimac. 

Na pitanje voli li francuski predsjednik jurilice i hoće li se provozati, Rimac je rekao: "Ne znam voli li Macron jurilice, ali ako želi, možemo se provozati. Pozvat ćemo ga."

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!