Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Tuga velika

Korona u Osječko-baranjskoj: Preminulo i dvogodišnje dijete, imalo je ozbiljne komorbiditete

Korona u Osječko-baranjskoj: Preminulo i dvogodišnje dijete, imalo je ozbiljne komorbiditete
Marko Mrkonjic/PIXSELL

U posljednja 24 sata obrađeno je 649 obrađenih uzoraka. Preminuli su pacijenti u dobi od dvije, 67, 74, 86, 87 i 90 godina

U Osječko-baranjskoj županiji potvrđen je 301 novi slučaj zaraze, a preminulo je pet osoba, među kojima i dvogodišnje dijete.

U posljednja 24 sata obrađeno je 649 obrađenih uzoraka. Preminuli su pacijenti u dobi od dvije, 67, 74, 86, 87 i 90 godina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Radi se o djetetu s ozbiljnim komorbiditetima zaraženim koronom. To nije u nadležnosti stožera, već medicinske struke, ne možemo otkrivati detalje", rekli su za 24 sata iz Stožera.

Među novozaraženima je 127 osoba iz Osijeka, 30 iz Đakova, 23 iz Valpova, 18 iz Našica, 15 iz Belišća, 12 iz Čepina, 10 iz Belog Manastira, devet iz Darde, osam iz Antunovca, po šest iz Erduta i Koške, pet Donjeg Miholjca, po četvero ih je iz Jagodnjaka, Magadenovca i Podgorača, po troje iz Ernestinova i Đurđenovca, dvoje iz Bilja te po jedna osoba iz Čeminca, Bizovca, Kneževih Vinograda, Petrijevaca, Punitovaca, Satnice Đakovačke, Donje Motičine, Petlovca, Viškovaca, Vladislavaca i Vuke.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!