Ostani doma
Novosti / Hrvatska

uz pridržavanje mjera

U Zagrebu poštari ponovno očitavaju potrošnju plina: Zamolili su građane da im omoguće ulazak u zgrade

U Zagrebu poštari ponovno očitavaju potrošnju plina: Zamolili su građane da im omoguće ulazak u zgrade
Patrik Macek/Pixsell

Očitavanje plinskih brojila ove će sezone trajati do 31. prosinca 2021. godine

Poštari sa zagrebačkog područja ponovno očitavaju plinska brojila za građanstvo na području Zagreba i okolice, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera te uz pristanak korisnika Gradske plinare Zagreb.

Iz Hrvatske pošte (HP) u ponedjeljak su priopćili kako poštari očitavaju plinska brojila u Gradu Zagrebu, Velikoj Gorici, Zaprešiću te općinama Brdovec, Marija Gorica, Dubravica, Pušća i Kupljenovo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poštar će, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera te uz pristanak korisnika, ući u prostor u kojem se nalazi plinsko brojilo i očitati stanje potrošnje.

Vezana vijest

Pesticidi hrana

Trajat će do 31. prosinca

Iz HP-a su zamolili sve korisnike Gradske plinare Zagreb da njihovim poštarima omoguće ulazak u prostor u kojem se nalazi plinsko brojilo i osiguraju ima neometan prilaz.

Zamolili su ih i da se prilikom dolaska poštara radi očitanja brojila pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, a to podrazumijeva pravilno nošenje zaštitne maske za lice te držanje nužne udaljenosti.

U HP-u napominju kako su ugovorni partner Gradske plinare Zagreb, a poštari očitavaju plinska brojila još od 2015. godine. Očitavanje plinskih brojila ove će sezone trajati do 31. prosinca 2021. godine, stoji u priopćenju.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!