Ostani doma
Novosti / Hrvatska

uvjerljiva pobjeda

Posavec od četvrtka opet vodi Međimurje: 'Nema slavlja, nema euforije...'

Posavec od četvrtka opet vodi Međimurje: 'Nema slavlja, nema euforije...'
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Posavec je zahvalio i svom zamjeniku Josipu Grivcu

U srijedu je održana predaja službenih rezultata izbora za župana Međimurske županije. Uvjerljivu pobjedu s čak gotovo 80 posto glasova onih koji su izašli na birališta odnio je dosadašnji župan Matija Posavec, dok će njegov zamjenik biti i dalje Josip Grivec, javlja emeđimurje.

Službene rezultate predao mu je predsjednik Županijskog izbornog povjerenstva Milko Sambolek, nakon čega se stari-novi župan obratio javnosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Kao novoizabrani župan pozdravljam vas i zahvaljujem na kvalitetnom održavanju ovih prijevremenih izbora. Hvala svim biračima koji su izašli na izbore. Hvala svima koji su mi dali podršku koja je visoka i legitimna i jedino je mjerilo u politici. Svaki političar mora biti spreman izaći pred sud javnosti i građana. Nikada se nisam bojao izbora, nisam se bojao ni ove nedjelje, s podrškom građana rezultat je bio nikad veći do sada u Hrvatskoj, ne samo u Međimurju. Rezultat me obvezuje da se borim još čvršće i bolje. Zahvaljujem i političkim strankama koje su bez obzira na sve stale iza mene. Ta suradnja će i dalje biti postojana. Vozit ćemo u petoj brzini. Zahvaljujem i grupi podrške i njezinim administratorima koji ste u teškim vremenima prepoznali moje dosadašnje rezultate'', kazao je Posavec.

Vezana vijest

Čakovec, Varaždin, Ludbreg

''Zahvaljujem Josipu Grivcu koji je predano radio na čelu županije dok me nije bilo. Nema slavlja, nema euforije, ima samo predanog i odgovornog rada i razvijanja Međimurske županije kao najprosperitetnije i najlješe županije. Od sutra od 7:30 je moj prvi radni dan. Hvala još jednom svima, cijenim rezultat i shvaćam ga kao jednu veliku obavezu i nadam se da ću ga opravdati svakodnevnim radom'', poručio je Posavec.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!