Ostani doma
Novosti / Hrvatska

NEOBIČNA SCENA

VIDEO Mladi par trgovačkim centrom prošetao u neobičajenom izdanju: 'Htjeli smo napraviti nešto zabavno'

VIDEO Mladi par trgovačkim centrom prošetao u neobičajenom izdanju: 'Htjeli smo napraviti nešto zabavno'
Facebook/Antea Ajbek

Mladi Varaždinec kazao je da im je palo na pamet snimiti 'nešto zabavno i veselo jer su nas nakon ulaska u novu godinu dočeklae teške teme'

Neobičan prizor zatekao je građane u srijedu u večernjim satima u trgovačkom centru blizu Varaždina. Provokativno odjevena djevojka na uzici je vodila "psa", odnosno svog dečka.
 
Radi li se o performansu, uobičajenoj šetnji ili je u svemu ovome neki drugi motiv otkrio je Renato Pirin, mladić iz Varaždina koji je sa svojom djevojkom Anteom Ajbek odlučio snimiti kako kaže "nešto zabavno i veselo". 

"U blizini smo snimali za sex shop, koji su nam ustupili rekvizite. Vozeći se pokraj trgovačkom centra, palo nam je na pamet da i tu snimimo nešto zabavno i veselo jer su nas, nakon ulaska u novu godinu, dočekale tradicionalne, siječanjske teške teme, od poskupljenja pa nadalje", kazao je mladi Varaždinac za Varaždinske vijesti.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(Izvor: Antea Ajbek/Facebook)

Kako kažu, sve je snimljeno pred kraj radnog vremena trgovačkog centra te nije bilo toliko ljudi, ali reakcije su ipak uslijedile na Instagramu, Facebooku pa čak i na Only Fans platformi.

Podsjetimo, ovo nije takav prvi slučaj snimljen u Hrvatskoj. Prije godinu dana isti scenarij dogodio se i u Zagrebu. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!