Ostani doma
Hrvatska / Lokalni izbori 2021.

Skoro sve na suprugu

Jelena Pavičić Vukičević pohvalila se svojom imovinskom karticom

Jelena Pavičić Vukičević pohvalila se svojom imovinskom karticom

U imovinskoj kartici stoji kako je Pavičić Vukičević po zanimanju profesorica komparativne književnosti i kroatistike.

Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba i Bandićeva zamjenica Jelena Pavičić Vukićević je na svom Facebook profilu objavila svoju imovinsku katricu. 

"Dok drugi najavljuju objavljivanje imovinske kartice, evo moje", napisala je. 

Dok drugi najavljuju objavljivanje imovinske kartice, evo moje ⬇️ https://www.sukobinteresa.hr/hr/imovinske-kartice/imovinsko-stanje-duznosnika-jelena-pavicic-vukicevic

Objavljuje Jelena Pavičić VukičevićNedjelja, 2. svibnja 2021.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U imovinskoj kartici stoji kako je Pavičić Vukičević po zanimanju profesorica komparativne književnosti i kroatistike. Piše i da trenutno obnaša funkciju zamjenice gradonačelnika i potpredsjednice Gradske skupštine Grada Zagreba.

Prijavila je mjesečnu neto plaću od 15 183 kune, dok joj je suprug zaposlen u švedskoj tvrtki Northvolt AB gdje mjesečno prima neto plaću od 43 774 kune. Prema imovinskoj kartici u toj je firmi zaposlen od siječnja 2019. godine.

Vezana vijest

Zvonimir Troskot

U Zagrebačkoj banci suprug Jelene Pavičić Vukičević se zadužio 2010. godine u iznosu od 77 112 eura, a kredit će otplaćivati još 10 godina.

Što se tiče nekretnina, Pavičić Vukičević navodi stan od 106 kvadrata u Zagrebu, a kao vlasnik je upisan njezin suprug. Vrijednost stana procjenjuje na 1.3 milijuna kuna, a njezin suprug je i vlasnik stana od 16 kvadrata u Zagrebu.

Suprug joj je vlasnik Mazde 6 iz 2013. godine.

U svojoj imovinskoj kartici Pavičić Vukičević navodi i dionice, među kojima Telia Companyja, Northvillea i Northvolta, ali i Hrvatske poštanske banke, čija je vrijednost oko 120 000 kuna. 

Bračni par ima i štednju od 15 000 eura te 478 674 švedske krune što je oko 355 tisuća kuna. Dionice i štednja glase na njezinog supruga.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!