Ostani doma
Hrvatska / Lokalni izbori 2021.

Predizborni serijal RTL.hr-a

Jelena Pavičić Vukičević objasnila po čemu će biti drugačija od Milana Bandića i živcira li je kad joj pogriješe prezime

Jelena Pavičić Vukičević objasnila po čemu će biti drugačija od Milana Bandića i živcira li je kad joj pogriješe prezime

U nizu video intervjua koje vam donosimo u danima uoči lokalnih izbora, predstavljamo vam kandidate za gradonačelnika ili gradonačelnicu grada Zagreba.

Jelena Pavičić Vukičević u politici je već 24 godine, no sigurno nije računala da će se već ove godine naći u situaciji da se natječe za čelnu poziciju Grada Zagreba, na kojoj se našla nakon iznenadne smrti Milana Bandića.

U našem predizbornom serijalu video intervjua "Zagrepčani, za koga ćete glasati" u kojima ste već mogli gledati Davora Filipovića, Davora NađijaVesnu Škare OžboltZvonimira Troskota Anku Mrak Taritaš predstavljamo vam čelnicu stranke Bandić Milan 365 - Stranku rada i solidarnosti koja, kaže, smatra da političari ne bi trebali biti medijske zvijezde.

Vezana vijest

zagrepčani za koga ćete glasati?

"Tko je rekao da ću biti bolja od Bandića? Bit ću drugačija", kazala je našoj Anamariji Matijaš i objasnila kako, te opisala koje projekte vidi prioritetnim ciljevima ako osvoji mandat. Shvaća, kaže, da Zagrepčani moraju zadobiti ponovno povjerenje u gradsku vlast.

No, Anamarija ju je pitala i o odnosu s mužem koji radi u Švedskoj, o kćeri koja se upisuje na fakultet, ali i o famoznoj kuhinji u kojoj je nedavno pozirala. Više pogledajte u videu.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!