Ostani doma
Hrvatska / Lokalni izbori 2021.

Bliže se izbori

Filipović Tomaševića nazvao 'fantomskim konzultantom', a Škoru 'šefom domovinskog parkinga'

Filipović Tomaševića nazvao 'fantomskim konzultantom', a Škoru 'šefom domovinskog parkinga'
Luka Stanzl/PIXSELL

Kandidat koalicije HDZ-HSLS-HSU za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović istaknuo je u petak kako je sad bitno znanje.

Kandidat koalicije HDZ-HSLS-HSU za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović istaknuo je u petak kako je sad bitno znanje, a ne populističko-demagoške priče Tomislava Tomaševića te trgovački interes šefa 'domovinskog parkinga', kako je nazvao Miroslava Škoru.

"Sada je bitno znanje i briga za Zagrepčane, a ne populističko-demagoške priče koje prodaje Tomislav Tomašević i trgovački interes šefa 'domovinskog parkinga'", prozvao je Filipović svoje protukandidate na konferenciji za novinare na parkingu Doma zdravlja Špansko.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naveo je kako je, da bi stanovnici naselja Špansko bili zadovoljni, potrebno izgraditi novu ambulantu, nadograditi Osnovnu školu "Ante Kovačića" većim brojem učionica i novom sportskom dvoranom te izgraditi kulturni centar.

Napomenuo je da su se u posljednje četiri godine HDZ-ovi amandmani na zagrebački proračun odnosili upravo na te projekte, ističući kako kod zamjenice gradonačelnika Jelene Pavičić Vukičević, sada kandidatkinje za gradonačelnicu, nije bilo sluha za te projekte.

Vezana vijest

Joško Klisović

Škoro dobivao višemilijunske poslove za firme koje su radile za grad

"Dok smo mi ulagali amandmane na proračun i pokušavali podići kvalitetu života naših sugrađana u ovom dijelu grada, šef 'domovinskog parkinga' je naplaćivao najskuplji parking Zagrepčanima, dobivao adventske kućice, kao i višemilijunske poslove za svoje informatičke firme koje su radile za Grad Zagreb", kazao je Filipović.

Istovremeno, rekao je, "fantomski konzultant" Tomislav Tomašević glasovao je protiv svih njihovih prijedloga koji se odnose na povećanje kvalitete života stanovnika Španskog, dok "šef domovinskog parkinga" čini sve kako bi Tomaševića doveo na čelo Zagreba.

Pavičić Vukičević pozvao je da objasni kako je cijena žičare porasla s 300 ja 750 milijuna kuna, osudivši palež automobila žene koja je jasno upozorila na nesnosnu buku koju izaziva nova sljemenska žičara.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!