Ostani doma
Hrvatska / Lokalni izbori 2021.

Kandidatkinja za zamjenicu

Dolenec iz Možemo! za RTL: 'Možda sami osvojimo većinu u Skupštini, i tad bismo razgovarali sa svima od centra lijevo'

Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika najavljuje da nema sumnje tko pobjeđuje u drugom krugu

Vezana vijest

Rezultati izbora 2021

RTL-ova reporterka Leona Šiljeg kazala je, opisujući atmosferu u stožeru platforme Možemo! da se, kad se čitaju rezultati, svako malo prolomi pljesak. U tom duhu izjavu joj je dala Danijela Dolenec, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Grada Zagreba.

"Jako smo zadovoljni, očito je iz ovih rezultata, još uvijek neslužbenih, da je Zagreb spreman za promjenu", kazala je Dolenec.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Reporterka RTL-a ju je potom pitala, kako će se postaviti Možemo!, ako ispadne da su uspjeli sami osvojiti većinu u Gradskoj skupštini? Hoće li se u tom slučaju odlučiti da ne koaliraju ni sa kim?

Vezana vijest

Ivana Kekin

"Zasad su neslužbeni rezultati dosta dinamični, pa nije sigurno koliko će mandata biti, ali čini se da ćemo moći sastaviti većinu u skupštini. Ako budemo mogli sami, mislim da je jako važno da imamo stabilnost", kazala je i dodala:

"S obzirom na promjene koje smo najavili, apsolutno ćemo biti otvoreni za razgovore s opcijama, kako smo najavljivali, od centra na lijevo, a s kojima  se možemo dogovoriti o programskoj i projektnoj suradnji."

Jeste li zadovoljni rezultatima lokalnih izbora?

Rezultati
  • Da, odlični su!   53% (3479)
  • Moglo je i bolje   27% (1767)
  • Ne, rezultati su grozni   20% (1333)
Vrati se na glasanje

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!