Ostani doma
Hrvatska / Lokalni izbori 2021.

Pobjednik prvog kruga

Tomašević: 'U Zagrebu smo danas napravili jedan i pol od dva koraka do oslobođenja grada od korupcijske hobotnice!'

Tomislav Tomašević zahvaljuje svim Zagrepčanima i Zagrepčankama koji su danas dali povjerenje kandidatima Možemo!

 

Vezana vijest

Rezultati izbora 2021

Kandidat za gradonačelnika Zagreba platforme Možemo! prema privremenim rezultatima DIP-a nakon 80,03% obrađenih glasačkih mjesta vodi sa 44,62% ispred Miroslava Škore koji, iako s velikim zaostatkom, s osvojenih 12,23% ulazi s njime u drugi krug.

"Večeras su građani Zagreba glasno rekli DA promjeni. Večeras su građani Zagreba glasno rekli Možemo!", kazao je Tomislav Tomašević u obraćanju javnosti:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Danas su građani Zagreba glasno rekli da ovaj grad ne pripada interesnoj kliki, nego da pripada svima nama koji u njemu živimo. I zato je Zagreb naš."

Tomislav Tomašević pobjednički govor 1. krug

 

Nabrojao je mnoga mjesta diljem Hrvatske i dodao:

"Nema odustajanja!"

"Danas smo u Zagrebu napravili jedan i pol od dva koraka da oslobodimo ovaj grad od korupcijske hobotnice. Treba još samo pola koraka da promijenimo model upravljanja gradom, da razvijamo gradom u skladu s izazovima 21. stoljeća i da uhvatimo korak s drugim metropolama!"

"Prema dosadašnjim rezultatima imamo golemu prednost pred protukandidatima ili protukandidatkinjom, ali nema odustajanja. Pred nama je još dva tjedna borbe i opet ćemo dati sve od sebe! Vodit ćemo i dalje pozitivnu kampanju i fokusirat ćemo se na probleme ovog grada i na rješenja za te probleme", kazao je Tomašević.

Vezana vijest

Sandra Benčić

"Nećemo se... nećemo se služiti prljavim trikovima poput nekih naših protukanadidata. Pobijedit ćemo za dva tjedna uzdignute glave i moći ćemo svima pogledati u oči!", obećao je i zaključio:

"Pobijedit ćemo za dva tjedna bez da smo prodali dušu i bez da smo ikome ostali dužni kako bismo imali otvorene ruke da provedemo promjene kako bi ovaj grad bio bolje mjesto života za sve."

Jeste li zadovoljni rezultatima lokalnih izbora?

Rezultati
  • Da, odlični su!   53% (3479)
  • Moglo je i bolje   27% (1767)
  • Ne, rezultati su grozni   20% (1333)
Vrati se na glasanje
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!