Ostani doma
Hrvatska / Lokalni izbori 2021.

JASNA PORUKA

Škoro: 'Bez obzira pobijedi li Jelena, Davor ili Miro, mi ćemo stati nasuprot ljevice koja želi osvojiti grad Zagreb'

'Politika je kontinuirani posao. Mi smo ostvarili svoje ciljeve. Vidjet ćemo što će donijeti noć i prebrojavanje svih listića', kazao je Škoro

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro obratio se medijima. Komentirao je izborni rezultat u Zagrebu prema kojemu, zasad, ulazi u drugi krug izbora u Zagrebu s Tomislavom Tomaševićem.

"Domovinski pokret je sustavno, temeljito i postepeno gradio priču. Svašta su nam govorili. Da gubimo, da se furamo samo na moje ime i prezime. Mi postojimo samo godinu dana, a napravili smo ogromne rezultate. Mi smo stranka koja je definitivno u puno općina, gradova i samom gradu Zagrebu iza sebe ostavila dvije velike stranke. To nije mala stvar", kazao je Škoro i nastavio: 

Vezana vijest

lokalni izbori 2021

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Mogu samo reći sljedeće: Hvala svima koji su izašli na izbore. Posebno zahvaljujem onima koji su dali glas Domovinskom pokretu. Zahvaljujem svim političkim spuarnicima, hvala svim medijima koji nas počinju ozbiljno doživljavati. Hvala svim volonterima, osoblju koje nas je pratilo u kampanji", rekao jer Škoro i zaključio.

"Pred nama je drugi dio kampanje, nadam se da ćemo nastaviti uzlaznim trendom. Politika je kontinuirani posao. Mi smo ostvarili svoje ciljeve. Vidjet ćemo što će donijeti noć i prebrojavanje svih listića. Ali, bez obzira pobijedi li Jelena, Davor ili Miro, mi ćemo stati nasuprot ljevice koja želi osvojiti grad Zagreb", rekao je Miroslav Škoro.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!