Ostani doma
Hrvatska / Lokalni izbori 2021.

oštro u drugi krug

Benčić optužila Škoru da se služio 'nevjerojatnim prljavštinama': 'Neka se počne pripremati za četvrti poraz'

Benčić optužila Škoru da se služio 'nevjerojatnim prljavštinama': 'Neka se počne pripremati za četvrti poraz'
Sanjin Strukic/PIXSELL

Benčić je ustvrdila kako je Škoro koristio lažne anketare koji su ''blatili ostale kandidate" i da su se slale sumnjive poruke ''koje definitivno imaju Škorin potpis''

Saborska zastupnica Zeleno-lijeve koalicije Sandra Benčić poručila je u nedjelju kandidatu Domovinskog pokreta za zagrebačkog gradonačelnika Miroslavu Škori da će izgubiti u drugom krugu lokalnih izbora, što će mu biti četvrti poraz.

''Ovo su treći izbori koje je izgubio, a ja mu sugeriram da se počne pripremati i za četvrti poraz'', izjavila je Benčić nakon što su objavljeni neslužbeni rezultati lokalnih izbora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Benčić je optužila Škoru da se u kampanji služio ''nevjerojatnim prljavštinama'' te mu poručila da metodama kojima se koristio nije mjesto u demokratskom društvu i utakmici.

Vezana vijest

Tomislav Tomašević

Ustvrdila je kako je Škoro koristio lažne anketare koji su ''blatili ostale kandidate" i da su se slale sumnjive poruke ''koje definitivno imaju Škorin potpis''.

''Difamiranje političkog protivnika na taj način pripada drugom političkom dobu, protiv kojeg se on navodno bori, a koristi njegove najgore metode. Oni koji ne znaju igrati demokratsku utakmicu po fair-play pravilima u nju niti ne spadaju'', rekla je Benčić.

Upitana za postizbornu suradnju, Benčič je naglasila da će Zeleno-lijeva koalicija idućih danima razgovarati s onima koji se nalaze od centra prema lijevo i predstavljaju progresivne snage koje su bile opozicija Milanu Bandiću i HDZ-u. S njima će, dodala je, razgovarati oko okupljanja većine u Gradskoj skupštini.

Benčić u drugom krugu lokalnih izbora očekuje potporu svih koji žele promjenu modela upravljanja Zagrebom.

Vezana vijest

Miroslav Škoro

''Pozivamo sve birače da izađu u drugom krugu i još jednom potvrde da je vrijeme za promjene i da Zagreb nikada više neće biti bankomat za uske klijentelističke krugove, niti od Jelene Pavičić Vukičević niti od Miroslava Škore niti od HDZ-a. S time je jednom zauvijek gotovo'', poručila je.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!