Ostani doma
Hrvatska / Lokalni izbori 2021.

NIJE OBOŽAVATELJ SENFA

U kakvoj su vezi Tomašević, Senf i Frodo? Evo koje objašnjenje stoji iza dva njegova nadimka

U kakvoj su vezi Tomašević, Senf i Frodo? Evo koje objašnjenje stoji iza dva njegova nadimka
Davor Puklavec/PIXSELL

Riječ je još o nadimku kojeg su mu nadjenuli osnovnoškolski prijatelji, a proizlazi iz skraćenice njegova imena

S obzirom na to da je odnio premoćnu pobjedu u prvom krugu lokalnih izbora, Tomislav Tomašević ima trenutno najveće izglede da postane zagrebački gradonačelnik. Kada se uzmu u obzir takvi izgledi na izborima, mnoge zanima što se krije iza njegovog nadimka Senf, ali i onog drugog - Frodo.

Ako ste pretpostavljali da je Tomislav Tomašević obožavatelj senfa, začina koji je u obliku umaka, na krivom ste tragu. Riječ je još o nadimku kojeg su mu nadjenuli osnovnoškolski prijatelji, a proizlazi iz skraćenice njegova imena.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vodeći se povezivanjem njegovog imena Tomislav s nadimkom Thomy, nije trebalo dugo vremena da to netko poveže s majonezom, a na kraju i senfom. Do nedavno, Senf mu je bilo i korisničko ime na Instagramu, no onda ga je promijenio u “tomislavtomaševićhr”.

Vezana vijest

tomasevic

Od Tomislava preko Senfa do Froda

Osim onog, daleko popularnijeg nadimka - Senf, Tomaševića zovu i po najpoznatijem liku Tolkienove trilogije “Gospodar prstenova” - Frodo.

Oni koji ga poznaju i surađuju s njim tvrde kako se njega ne da zavesti, a nije ni fasciniran pozicijama, točnije uvijek je stabilno na zemlji. navodno je riječ o čovjeku koji može izdržati razne vrste pritisaka, ali isto tako vuče i snagu iz ljudi koji su oko njega i s kojima se konzultira o svim odlukama.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!