Ostani doma
Hrvatska / Lokalni izbori 2021.

i dalje oštro

Tomašević: 'Mi se bavimo socijalnim pitanjima, zdravstvom, školstvom, a naš protukandidat se bavi nama, jer o gradu ne zna ništa'

Tomašević: 'Mi se bavimo socijalnim pitanjima, zdravstvom, školstvom, a naš protukandidat se bavi nama, jer o gradu ne zna ništa'
Pixsell

Osvrnuo i na optužbe Miroslava Škore o financiranju platforme Možemo!

 Platforma Možemo na konferenciji za novinare predstavlja program za socijalnu politiku.

Govorit će kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Tomislav Tomašević te članice radne grupe za socijalnu politiku: Iva Ivšić, sukoordinatorica grupe za socijalnu politiku, Jelena Ostojić, sociologinja i Iva Jelačić, socijalna radnica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nije dobro da je mjera kako je sad postavljena da djeca iz obitelji gdje jedan roditelj ima status roditelja i odgojitelja da ta djeca ne smiju ići u vrtić, time su diskriminirana i zakinuta. To je jedan od razloga zašto je potrebno napraviti reevaluaciju te mjere", poručio je Tomašević.

Nakon toga se osvrnuo i na optužbe Miroslava Škore o financiranju platforme Možemo!: "Tresla se brda, rodio se mi. Oni su zbrojili prihode različitih udruga civilnog društva pod klevetom da sam 60 ili 70 posto novca koji sam dobio stavio u džep. Udruge civilnog društva se financiraju kroz projekte za koje se javljaju na javnim natječajima i imaju konkretne aktivnosti koje su dužne provesti i svaka kuna primljena mora biti potrošena na odgovarajući način".

Naglasio je kako se nastavlja se kampanja dezinformiranja, lažnih optužbi, dodavši kako se saziva konferencija za medije koja se bavi njima.

"Mi se bavimo socijalnim pitanjima, zdravstvom, školstvom, a naš protukandidat se bavi nama, jer o gradu ne zna ništa, rekao je Tomašević.

Također je poručio da njegova imovinska kartica je javno dostupna. "U tom smislu pozivam sve, DORH, USKOK, Poreznu upravu, Avengerse, Justice League, sve, ako ima što sporno. Ovo što se radi da saborski zastupnik Miroslav Škoro preda prekršajnu prijavu, koju je prikazao kao kaznenu prijavu, da se mi ilegalno financiramo je smiješno. Ovo je dno dna, ne pamtim ovakve kampanje, da se netko uopće ne bavi gradskim problemima, nego samo mnome, poručio je.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!