Ostani doma
Hrvatska / Lokalni izbori 2021.

DOLENEC NA FACEBOOKU

Nakon sinoćnjeg velikog slavlja javila se i Tomaševićeva zamjenica: 'Idemo probuditi ovaj grad'

Nakon sinoćnjeg velikog slavlja javila se i Tomaševićeva zamjenica: 'Idemo probuditi ovaj grad'
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Kao nova gradska vlast radit ćemo u javnom interesu i s ciljem da poboljšamo uvjete i kvalitetu života za sve stanovnike Zagreba, napisala je Dolenec

Nakon što je sinoć proslavljena pobjeda Tomislava Tomaševića nad Miroslavom Škorom u drugom krugu izbora za gradonačelnika Zagreba, danas se preko Facebooka oglasila Tomaševićeva zamjenica Danijela Dolenec kako bi Zagrepčankama i Zagrepčanima zaželjela sretan Dan grada. 

"Kao nova gradska vlast radit ćemo u javnom interesu i s ciljem da poboljšamo uvjete i kvalitetu života za sve stanovnike Zagreba. Idemo probuditi ovaj grad i učiniti ga pravednijim, zelenijim i ravnopravnijim", napisala je Dolenec na Facebooku. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Čeka nas velik posao, ali mi smo za taj posao spremni - zajedno s vama, mi to MOŽEMO", zaključila je Dolenec svoj status. 

 

Podsjetimo, kandidat za gradonačelnika Zagreba Tomislav Tomašević u jučerašnjem drugu krugu izbora dobio je gotovo 200 tisuća glasova birača, dok je vođa Domovinskog pokreta Miroslav Škoro dobio nešto više od 106 tisuća. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!