Ostani doma
Hrvatska / Lokalni izbori 2021.

iživljavanje u polači

Sramotna 'zabava' u općinskoj vijećnici! Kokoš nalijevali pivom pa je šutali poput nogometne lopte

Sramotna 'zabava' u općinskoj vijećnici! Kokoš nalijevali pivom pa je šutali poput nogometne lopte
Shutterstock

"Zabava" je kulminirala mučenjem životinje

Ne zna se što se točno slavilo uz popratnu "Ero s onoga svijeta", ali nekoliko mladića iz Polače se nije moglo zabaviti uz alkohol pa su morali maltretirati nedužnu životinju kako bi upotpunili "zabavu" i to u općinskoj vijećnici! Kako se vidi, ekipa mladića uzima kokoš i drže ju dok joj istovremeno nalijevaju pivo u kljun, piše Zadarski.hr koji je objavio i snimku. 

Nakon toga je puštaju na pod gdje kokoš tetura i želi pobjeći, no kako to inače ide, kukavice se moraju iživljavati na slabijim i bespomoćnim bićima pa su je šutali nogom da je zadrže u krugu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ne zna se tko je i kojim razlogom slavio u općinskoj vijećnici, ali na snimci se jasno vidi mladić odjeven u trenirku nogometnog kluba Polača. Očito je smatrao da je mjesto nogometu i u vijećnici, a loptu je zamijenio sa živim bićem.

Vezana vijest

lokalni izbori 2021

Ne mora se ni isticati kako u ovakvoj ekipi nitko ne mari za epidemiološke mjere, a "zabava" je kulminirala mučenjem životinje. Izgleda da se tako slave lokalni izbori u Polači nedaleko od Zadra.

Gotovo je nemoguće govoriti o civilizaciji kada je mladićima u 21. stoljeću najveći domet zabavljanja maltretiranje kokoši, šutanje, pivo i neizostavni nogomet. Ipak, stvar je time i apsurdnija jer se odvila u općinskoj vijećnici, ali načelnik Tomislav Prtenjača se nije javljao na pozive novinara niti se potrudio dati bilo kakvo objašnjenje sinoćnje situacije.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!