Ostani doma
Hrvatska / Lokalni izbori 2021.

Prva gradonačelnica

Krešo Beljak predao je dužnost novoj gradonačelnici Samobora Petri Škrobot

Krešo Beljak predao je dužnost novoj gradonačelnici Samobora Petri Škrobot
Pixsell

Primopredaja je, kažu u Gradu, prošla u ugodnom ozračju kako i priliči gradu kao što je Samobor.

Službenom primopredajom izvršnih ovlasti gradonačelnika Grada Samobora, održanom u ponedjeljak ujutro u prostorijama Gradske vijećnice, Petra Škrobot stupila je na dužnost samoborske gradonačelnice.

U postupku primopredaje dosadašnji gradonačelnik Krešo Beljak uručio je novoizabranoj gradonačelnici pisano izvješće o obavljanju poslova koje sadrži informacije o započetim i planiranim projektima i aktivnostima te o preuzetim obvezama Grada Samobora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Petra Škrobot iz stranke Fokus u drugom je krugu izbora pobijedila kandidata koalicije stranaka HSS-a i SDP-a Željka Staneca te tako postala prva samoborska gradonačelnica. Na funkciju njezina zamjenika izabran je Petar Burić.

Vezana vijest

Petra Škrobot

Primopredaja je prošla u ugodnom ozračju

Primopredaja je, kažu u Gradu, prošla u ugodnom ozračju kako i priliči gradu kao što je Samobor.

Gradonačelnica Petra Škrobot zahvalila je bivšem gradonačelniku i njegovim suradnicima na suradnji oko primopredaje vlasti te, kao i Krešo Beljak, izrazila nadu u korektnu suradnju u idućem razdoblju.

Posebno će biti važna suradnja stranaka u Gradskom vijeću, koju gradonačelnica želi zasnivati na projektnoj suradnji, temeljenoj na projektima i programima od vitalnog značaja za Samobor i njegove građane.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!