Hrvatska / Izbori za Europski parlament 2019.

Kampanja za EU izbore

Pupovac se fotografirao na traktoru: 'Idem na put, ali ne tamo gdje me tjeraju'

Pupovac se fotografirao na traktoru: 'Idem na put, ali ne tamo gdje me tjeraju'
SDSS Facebook

Povod ovakvoj fotografiji je izjava kandidata HRAST-a Hrvoja Zekanovića

Članovi samostalne demokratske srpske stranke su u sklopu kampanje za europske izbore posjetili Virovitičko-podravsku županiju. Tom je prilikom, predsjednik stranke i nositelj liste Milorad Pupovac isprobao jedan od traktora.

SDSS je fotografiju Popovca objavio na svojem Facebooku uz poruku da "Pupovac traktorom namjerava na put, ali ne tamo gdje ga tjeraju desni esktremisti, nego u Bruxelles".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Naši kandidati na evropskim izborima, predsjednik SDSS-a, Milorad Pupovac, saborska zastupnica, Dragana Jeckov, načelnik Erduta, Jugoslav Vesić i dogradonačelnik Pakraca, Nikola Ivanović, posjetili su Virovitičko-podravsku županiju, gdje im je domaćin bio naš dožupan, Igor Pavković, koji ih je upoznao s radom brojnih OPG-ova u vlasništvu naših sunarodnjaka.

Tom prilikom je Milorad Pupovac isprobao jedan od traktora, kojim namjerava uskoro na put, ali ne tamo gdje ga tjeraju desni ekstremisti, nego u Bruxelles", stoji u objavi SDSS-a.

Povod ovakvoj fotografiji je izjava kandidata HRAST-a Hrvoja Zekanovića koji je prije nekoliko dana rekao da mu je žao što Pupovac nije 1995. na traktoru pobjegao u Beograd, te da trebaju paliti traktore i 2019.  Pupovac mu je je poručio da, ako ih budu tjerali da s traktorima vode kampanj, dopunit će ćirilicu i s traktorima.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!