Hrvatska / Izbori za Europski parlament 2019.

Promo spot za SDSS

Objavljen video koji je izazvao buru reakcija, jedna od njih je i osmrtnica za Ćiru!

Objavljen video koji je izazvao buru reakcija, jedna od njih je i osmrtnica za Ćiru!
Screenshot/YouTube/Faktograf

SDSS je objavio promotivni spot s Ćirom u glavnoj ulozi

Miroslav Ćiro Blažević snimio je promotivni spot za SDSS koji je izazvao lavinu reakcija i prije nego što je objavljen. Legendarni nogometni trener odazvao se pozivu Milorada Pupovca da se priključi kampanji za Europske izbore.

A SDSS sada je objavio promotivni spot s Ćirom u glavoj ulozi. 

"Nekad su meni svi vikali: 'Ćiro, pederu!'. A sad čujem da to vičete Pupovcu. Meni ste vikali zato što me volite, a ne znam zašto to njemu vičete. No, znam da ću ga ja podržati. Sine, slušaj što ti tvoj Ćiro kaže: Svi ljudi su jednaki", poručio je Ćiro u promotivnom spotu za SDSS i listu broj 24. 

"Oni neće mene pljuvat, oni mene već pljuju, ali ja imam čistu savjest. Svakom bih želio pokazat, čujte, dobro je Pupovac izabrao mene. Nitko ne može kontestirat moj patriotizam i sve ono što sam napravio za Hrvatsku. I baš sam ja dobro pogođen da dam primjer da se ne smijemo mrzit nego da se trebamo tolerirat", kazao je nogometni trener za RTL prije nego što je video javno objavljen.

Za komentar smo pitali i predsjednika HDZ-a, stranke čiji je Ćiro član. Plenković je poručio kako je legendarni trener i dalje član njihove stranke. 

"Formalno, da vam pravo kažem, ne znam. Ja mislim da je, a ako i nije, ko da je. Neće biti kažnjen? Ma Ćiro je super. Više nama Ćiro vrijedi ko narodu nego mnogi drugi. Sve je to dobro", kazao je Plenković.

Spot vrijedi puno i SDSS-u kojima je misao vodilja bila stvaranje tolerantnijeg društva.

"Mi smo dobili mnogo njegovom podrškom, ali mislim da je ukupno naše društvo njegovom gestom dobilo mnogo. I zato to posebno cijenim", kazao je predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac.

No, čini se da neki Ćiri Blaževiću ipak zamjeraju suradnju s SDSS-om pa je u petak na društvenim mrežama osvanula njegova osmrtnica kao reakcija na tu odluku, javlja Faktograf. 

Izdvojeno

  • Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić
    10 godina ljubavi Antonija Blaće objavila romantičnu fotografiju sa suprugom: 'Pravi ste par'

    Voditeljica i njezin suprug zajedno su deset godina

  • RTL Danas
    RTL Danas

  • Reci što misliš!