Ostani doma
Hrvatska / Izbori za Europski parlament 2019.

Komičari i političari

Roštanje kandidata: Ovako su se komičari narugali Grmoji, Marasu i Tomaševiću

Roštanje kandidata: Ovako su se komičari narugali Grmoji, Marasu i Tomaševiću
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL Davor Puklavec/PIXSELL

Beskrajno dosadna kampanja za europske izbore skoro je gotova, u zadnji tren dogodilo se nešto zanimljivo

Beskrajno dosadna kampanja za europske izbore skoro je gotova. Još dva dana, pa nastupa izborna šutnja.Ali u moru nezanimljivih jumbo plakata, neoriginalnih slogana i televizijskih reklama, jučer se konačno dogodilo nešto zanimljivo.

"Most je bio mlada nada dok nije koalirao dva put s HDZ-om. Znaš ono kad staneš u govno jednom, pa ajde, ali kad staneš dva puta, nije više govno krivo" ispričao je komičar Borna Sor na takozvanom "roastu" ili po naški-roštanju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovako se to radi: skupi se par komičara, pozovu nekog u goste, i onda se s njim sprdaju. Treba za to imati i hrabrosti a na takozvanom roštanju bili su Nikola Grmoja, Gordan Maras i Tomislav Tomašević- Senf. Evo kako su se na njihov račun šalili komičari, ali i kako su i oni sami uzeli mikrofon u svoje ruke. 

Nije se štedilo ni Gordana Marasa. Na njegov račun našalila se komičarka Marina Orsag. "Dame i gospodo slijedi čovjek koji je kao mali htio biti James Bond , ali je ipak tu Gordan Maras koji po izgledu može biti samo ruski zločinac."

I stvarno je na pozornicu izašao i Gordan Maras kao i njegov saborski kolega Nikola Grmoja, a šalu je prihvatio i Tomislav Tomašević.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu RTL Direkta

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!