Ostani doma
Hrvatska / Izbori za Europski parlament 2019.

ZAMJERAJU NEOBJEKTIVNOST

Živi zid osvaja jedan mandat u EP-u: Nemaju izborni stožer, otkazali izjave i objavili 'rat' medijima

Prema izlaznim anketama, Živi zid je dobio jedan mandat u Europskom parlamentu

Živi zid je na svojem Facebooku objavio da neće imati izborni stožer nego će sve svoje reakcije i izjave na rezultate izbora prenositi putem društvenih mreža. 

''Diletanti, sektaši, potkapacirani, idioti, debili i neobrazovani klošari danas čekaju rezultate bez najobjektivnijih, napoštenijih, najinformiranijih medija. Naprosto smo zaključili da ove dvije skupine ljudi nikako ne mogu biti u zajedničkom prostoru duže od 10 minuta'', objavio je Živi zid.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I najavio: ''Mi ćemo svoje izjave prenositi na svojoj stranici, kao što smo i sve konferencije u ovoj dugačkoj kampanji na kojima nam neki od ovih najobjektivnijih nikad nisu bili. Bojimo se da objektivnost može biti zarazna, ako je pokupimo, koga će vrijeđati do sljedeće izborne noći?''

''Živi zid je objavio svojevrsni rat medijima. Naprasno su jutros javili da od njih nema nikakvih izjava za medije iako smo s njima dogovarali uključenje i gostovanje. Ne javljaju se na telefone niti odgovaraju na poruke tako da ne možemo provjeriti niti jesu li zadovoljni tim jednim mandatom koji osvajaju. S obzirom na prijašnje izjave, njihova je želja rotirati zastupnika'', podsjetila je naša reporterka Petra Mlačić, dodavši da provode vrijeme na terenu s volonterima prikupljajući potpise za referendum o ukidanju financiranja stranaka iz proračuna kao što su ubrzo i objavili na Facebooku.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!