Ostani doma
Hrvatska / Parlamentarni izbori 2020.

Od 20 sati

Večerašnje sučeljavanje održava se pod dosad neviđenim mjerama sigurnosti u koordinaciji sa Službom za epidemiologiju HZJZ-a

Večerašnje sučeljavanje održava se pod dosad neviđenim mjerama sigurnosti u koordinaciji sa Službom za epidemiologiju HZJZ-a
RTL

RTL kontinuirano provodi mjere dezinfekcije prostora, nošenja maski, fizičke distance u skladu s preporukama HZJZ-a, a tako će biti i na večerašnjem sučeljavanju.

Uoči najneizvjesnijih parlamentarnih izbora, na RTL-u večeras, 29. lipnja, od 20 sati možete pogledati najiščekivanije sučeljavanje do sada. U emisiji "RTL Duel" našoj političkoj reporterki Damiri Gregoret u goste dolaze predsjednik SDP-a i lider Restart koalicije Davor Bernardić i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković

Dvojica najizglednijih kandidata za 13. hrvatskog premijera suočit će se jedan na jedan u našem studiju. Osim što su izbori jedni od najneizvjesnijih u hrvatskoj povijesti, riječ je i o prvim izborima koji se provode u doba epidemije korona virusa. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

RTL u svom  svakodnevnom poslovanju osigurava provođenje i poštivanje mjera u skladu s preporukama propisanim od strane HZJZ-a na svim lokacijama – od uredskih i studijskih prostora u Krapinskoj ulici u Zagrebu, do produkcija zabavnog programa na lokacijama po cijeloj zemlji, ali u Jadran filmu gdje je aktivno nekoliko setova i projekata.

Uz već ranije postavljene poluautomatske dozatorima sa 85% etanolne otopine, te plakate s važnim informacijama o COVID 19 bolesti, te uz obvezu nošenja maski u našoj zgradi, tijekom današnjeg dana će se ponovno dezinficirati ulazni prostor objekta, studio i sanitarni čvorovi te „stožerne sobe“ i to  zamagljivanjem natrijevim hipokloritom, a dodirne površine će se dezinficirati 70% izopropanolnom otpinom,  sudionici sučeljavanja će sjediti 2,8 m udaljeni jedan od drugog, dok će voditeljica stajati na razmaku od 2 m.

Uz navedene, te druge dodatne mjere večerašnje sučeljavanje se provodi u koordinaciji sa Službom za epidemiologiju zaraznih bolesti Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo, uz odobrenje voditelja službe dr. sc. Bernarda Kaića, prim. dr. med., specijaliste epidemiologije.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!