Ostani doma
Hrvatska / Parlamentarni izbori 2020.

Uz moderiranje Damire Gregoret

Večeras na RTL-u ne propustite sraz Bernardića i Plenkovića u posve drukčijoj vrsti debate

Večeras na RTL-u ne propustite sraz Bernardića i Plenkovića u posve drukčijoj vrsti debate

'Umjesto uobičajenog ispitivanja kandidata uz striktno mjerenje vremena za svako pitanje, moderirat ću diskusiju', kaže Damira Gregoret

Na vrhuncu predizborne kampanje, uoči najneizvjesnijih parlamentarnih izbora, RTL večeras, 29. lipnja, od 20 sati donosi dosad najiščekivanije sučeljavanje! U emisiji RTL Duel našoj političkoj reporterki Damiri Gregoret u goste dolaze Davor Bernardić i Andrej Plenković

Vezana vijest

bero i plenky

Dvojica najizglednijih kandidata za 13. hrvatskog premijera suočit će se jedan na jedan te u 120 minuta koliko će trajati emisija pokušati uvjeriti birače da upravo njima daju svoj glas. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ono što našim gledateljima pripremamo u ponedjeljak nova je vrsta političke debate. Umjesto uobičajenog ispitivanja kandidata uz striktno mjerenje vremena za svako pitanje, moderirat ću diskusiju s ciljem da najizgledniji kandidati za predsjednika Vlade otkriju što od njih građani u iduće četiri godine mogu očekivati. Koliko će u tome biti uvjerljivi i kako će se snaći u situaciji gdje će prvi put sjediti sučelice, oči u oči - to će biti na samim kandidatima", poručuje Damira Gregoret koja će kandidate suočiti s aktualnim pitanjima za koja vjeruje da gledatelji i birači zaslužuju dobiti odgovor - na primjer: trenutna situacija s koronavirusom, njihovi predizborni programi i prvi koraci koje će poduzeti ako osvoje vlast. 

Vezana vijest

Prvi 'RTL Danas' iz najmodernijeg studija u zemlji

"Mjerit će se samo ukupno vrijeme, kako bi svaki od kandidata dobio istu mogućnost. Uspjeh ili neuspjeh kao i uvijek dosad uglavnom će se mjeriti subjektivno, a o pobjedniku, doduše relativnom, odlučit će građani koji iziđu na birališta ", zaključuje Damira. Urednik emisije je Borna Keserović.

Emisiju ćete i tekstualno i putem streama moći pratiti i na našem portalu RTL.hr, na kojem ćete moći čitati i komentare naših političkih analitičara Žarka Puhovskog i Krešimira Macana uživo tijekom debate. 

Vezana vijest

Macan puhovski

 

Reci što misliš!