Ostani doma
Hrvatska / Parlamentarni izbori 2020.

REAKCIJE BIRAČA

Plenkovićev i Bernardićev duel izazvao je mnogo emocija: Izdvajamo najbolje reakcije!

Plenkovićev i Bernardićev duel izazvao je mnogo emocija: Izdvajamo najbolje reakcije!
RTL

Od konstruktivnih kritika do duhovitih dosjetki... Bili ste dosta kreativni i domišljati

Reakcije gledatelja RTL-ova sučeljavanja između Andreja Plenkovića i Davora Bernardića uvelike govore o tome što birači osjećaju, no zanimljivo je kad to ne pokazuju samo riječima već i kreativnim dosjetkama na društvenim mrežama.

Vezana vijest

Bernardić i Plenković oči u oči u RTL-ovom studiju

Ono najbolje već smo izvukli za vas, ali to je bio tek prvi val, sad je red na onaj drugi. On je nešto promišljeniji, ali kompletan dojam zapravo je ostao.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Očekivano, po pitanju komentara koje smo dobili tijekom i nakon sučeljavanja dominiraju oni negativni. Ali, pronašle su se i konstruktivne kritike koje bi pretendenti na mjesto predsjednika Vlade morali analizirati, a možda i uzeti u obzir.

Maria Babić: Gospodine Plenkoviću, živimo li u različitim državama... Živim u Slavoniji i to što vi pričate nema sa realnošću apsolutno ništa... pa kome vi lažete?

Anica Frgec: Pišem recepte na papire. Imam ih jako puno! Ali me Bero šije za nekoliko tisuća listova. STRAŠNO!!!!!

Josip Matičić: Plenkiju baš slabo ide u obrani lopovluka i kriminala u HDZ-u.

Miljenko Adanić: Slušajući Plenkovića, mi smo ŠVICARSKA

Darko Bjelica: Tko god je ovo gledao do kraja je pobjednik.

Vesna Šegota: Ovaj duel je stvarno zanimljiv zato jer se čuje toliko skrivenih istina koje nisu nikad objelodanjene! Dobro je nekad ne znati jer shvatimo koga biramo!?!?

Juraj Gregur: Znači Plenković je argumentiran, zna o čemu priča i zna čemu teži u svom programu. Mislim da Bernardić niti nema plan, a pripremio se katastrofalno s ovim šalabahterima.

Robert Kolarec: Obojca katastrofa. HDZ i SDP spremni za sakriti u podrum. Pozitivne opcije za Hrvatsku nalaze se u političkom centru.

Florijan Galić: Premijer nije ni dotaknuo papire, mislim da je to dovoljno za usporedbu sposobnosti gospodina Plenkovića i izgubljenog dječarca Bere.

Ivo Dalmatino: Ja ne znam živim li u istoj Hrvatskoj o kojoj priča naš primjer.

Marina Vučković Matić: Za sve one koji misle kako je glas za bilo koju drugu opciju osim duopola SDP - HDZ uzaludan i kako su nam jedine opcije Bernardić ili Plenković podsjećam kako je jednom bio i jedan Timmy kojemu uopće nitko nije dao svoj glas.

Štefica Petrinović: Plenković se ponavlja kao pokvarena ploča niti na jedno ne odgovara konkretno.

Ivan Crojach Karačić: Razina nekulture je takva da bi ovo trebalo biti obavezno štivo u svim školama. Da klinci jednom nauče kako se ne treba komunicirati. Žalosno je da će jedan od njih dvojice postati premijer. Jedina veća tragedija bi bila da je i Škoro bio s njima.

Arijana Bernath: Nitko od njih dvojice! Želim promjene!

Dubravka Horvat: Zašto Plenković uporno izbjegava odgovor bi li on sa svojom obitelji mogao živjeti s golemih četiri tisuće kuna?

A s takvih ozbiljnih dojmova, prelazimo na nešto lakše i kreativnije u "umjetničkom smislu na internetski način".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!