Ostani doma
Hrvatska / Parlamentarni izbori 2020.

PREDIZBORNA KAMPANJA

Osvanuo na debati: 'Rajko Ostojić kako otišao u samoizolaciju tako se i vratio'

Osvanuo na debati: 'Rajko Ostojić kako otišao u samoizolaciju tako se i vratio'
RTL

Prvo je sam sebi odredio samoizolaciju da bi nakon svega nekoliko dana sam odlučio iz nje otići

HDZ je u utorak poručio kako potpredsjednik SDP-a i nositelj liste Restart koalicije za II. izbornu jedinicu Rajko Ostojić misli da za njega vrijede posebna pravila je nakon što je samoinicijativno otišao u samoizolaciju, nakon par dana je sam odlučio i iz nje izaći.

Vezana vijest

Rajko Ostojić

„Ostojić – kako otišao tako se i vratio. Rajko Ostojić očito misli da za njega vrijede posebna pravila. Prvo je sam sebi odredio samoizolaciju, mimo preporuka epidemiologa i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, da bi nakon svega nekoliko dana sam odlučio da iz nje ipak iziđe. Eto ga jutros na debati na Zabavnom Radiju, vratio se kampanji koju „prekida u znak odgovornosti“, navodi HDZ na svojoj facebook stranici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Zamislite da tako neozbiljni politikanti, koji ne znaju jesu li pošli ili došli, vode Hrvatsku u daljnjoj borbi protiv COVID-19, a za gospodarski oporavak Lijepe naše”, poručio je HDZ.

Rajko Ostojić prije par dana otišao je u samoizolaciju nakon što se družio s predsjednikom SDP-ove organizacije Donja Dubrava Adrianom Friganovićem.

Reci što misliš!